Öğrencilerden Müdüre Sürpriz Veda - Son Dakika
Yerel

Öğrencilerden Müdüre Sürpriz Veda

Öğrencilerden Müdüre Sürpriz Veda

Çaycuma'ya bağlı Galip Güpgüpoğlu çok programlı Anadolu Lisesi öğrencileri tayini Çaycuma'ya çıkan okul Müdürü Recep Islak'a sürpriz veda programı hazırladılar.

25.09.2014 11:50  Güncelleme: 12:15

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesine bağlı Galip Güpgüpoğlu çok programlı Anadolu Lisesi öğrencileri tayini Çaycuma'ya çıkan okul Müdürü Recep Islak'a sürpriz veda programı hazırladılar.

Bilişim Teknolojileri öğrencileri Anadolu Öğretmen Lisesine gidecek olan Müdür Recep Islak'a Karapınar Galip Güpgüpoğlu Çok Programlı Anadolu Lisesinde sürpriz veda programı düzenledi. Okulun Bilişim öğrencileri, " Recep Islak sayesinde okulda disiplin sorunu yaşamadık. Derslere daha istekli girdik. Onun gayreti ve çabasıyla Karapınar Galip Güpgüpoğlu Çok Programlı Anadolu Lisesinin bölgede ve çevrede atıl kalan bir okuldan, tercih edilen bir okul haline geldi. Sizlerle aynı okulda olmaktan onur ve gurur duyuyoruz. Yeni görev yerinizde başarılar dileriz."dediler. Bilişim teknolojileri öğrencileri, Müdür Recep Islak'a bir çiçek ve Bilişim Öğrencileriyle çekilmiş bir fotoğraf hediye ettiler. Okul Müdürü Recep Islak ise; "Beni çok mutlu ettiniz. Ben hala görevimin başındayım. Gideceğimiz okul var. Çalışmaya devam edeceğiz. Öğrencilerimizde bu tarz güzel davranışlar görmek bizleri sevindiriyor. Onların her zaman hem iyi bir insan hem de çalışkan bir bir öğrenci olmalarını isteriz" diye konuştu.

Müdür Islak programda emeği geçen öğrencilere Bilişim Teknolojileri bölüm şefi Özgür Ataman'a teşekkür etti. - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Öğrencilerden Müdüre Sürpriz Veda - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement