Önemli Yurt İçi Olaylar - Son Dakika
Güncel

Önemli Yurt İçi Olaylar

Önemli Yurt İçi Olaylar

Bölücü terör örgütü mensubu bir grup terörist Şırnak, Hakkari ve Van'da bazı askeri ve sivil hedeflere saldırılarda bulundu.

25.08.2014 15:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bölücü terör örgütü mensubu bir grup teröristin Şırnak, Hakkari ve Van'da bazı askeri ve sivil hedeflere saldırılarda bulunduğu bildirildi.

Genelkurmay Başkanlığının internet sitesinde, önemli yurt içi ve sınır olaylarına ilişkin verilen bilgilere göre, Şırnak'ın Silopi ilçesinin Görümlü beldesinde bulunan termik santrale, bölücü terör örgütü mensubu teröristler tarafından dün roket ve uzun namlulu silahlarla saldırıda bulunuldu.

Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde Kara Kuvvetleri 34'üncü Hudut Tugay Komutanlığının Tekeli/Kırkçimenlik Geçici Üs Bölgesindeki unsurlara teröristlerce taciz ateşi açıldı. Karşılık verilmesi üzerine taciz ateşi kesildi. Her iki saldırıda da herhangi bir zayiat meydana gelmedi.

Van'ın Erçiş ilçesi Ulupamir Mahallesi'nde inşaatı devam eden hidroelektrik santrali ile ilgili çalışma yapan bir firmaya ait boş konteyner 23 Ağustos'ta yakıldı. Kullanılmayan bir başka prefabrik binanın camları kırılarak yakılmaya teşebbüs edildi.

Öte yandan, Diyarbakır'da bir grup terörist, dün Lice İlçe Jandarma Komutanlığına silahsız ve teçhizatsız teslim oldu.

-Sınır olayı

Türkiye- Suriye hududunda, Hatay'ın Narlıca ve Kırıkhan ilçelerinde, hudut devriye görevlerini yerine getiren askeri unsurlara Suriye'den gelen bazı kişilerce uzun namlulu silahlarla açılan ateşe karşılık verilmesi üzerine, bu kişiler Suriye istikametine kaçtı.

Sınır bölgesinde, ayrıca Asi nehri üzerinde ve çevresinde kaçakçılık faaliyetlerinde kullanıldığı tespit edilen bin metre uzunluğunda boru ve 10 sal imha edildi. - Ankara

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Önemli Yurt İçi Olaylar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement