Oneplus 2'nin Fiyatı Belli Oldu - Son Dakika
Teknoloji

Oneplus 2'nin Fiyatı Belli Oldu

Oneplus 2\'nin Fiyatı Belli Oldu

OnePlus 2 ne zaman piyasaya sürülecek?

28.07.2015 11:17
Hasan Uğur Nayır - -

OnePlus şirketi geçtiğimiz sene OnePlus One ile büyük bir başarı yakaladı. Fiyat/performans konusunda öne çıkan ilk cihazdan sonra merakla beklenen ikinci model sonunda gün ışığına çıktı. Gerçi daha önce birçok sızıntı ile birlikte detaylar belli olmuştu, ama resmi olarak OnePlus 2 tanıtıldı.


OnePlus 2, 11 Ağustos'tan itibaren Amerika, Kanada, Hindistan, Avrupa bölgesi ve Çin'de satışa çıkıyor. 16 GB'lık modeli 329 dolar, 64 GB'lık modeli ise 389 dolar. Çinli şirket daha önce duyuruda telefonun 450 dolar altında olacağını belirtmişti, böylece sözünü tutmuş oldu.


Cihaza sahip olmak için davetiye gerekli. Ama OnePlus bu sefer davetiye sisteminin daha hızlı olacağını ve ellerindeki stoğun ise daha fazla miktarda olduğunu açıkladı. OnePlus One'da çekilen çile yaşanmayacak. Ayrıca şirket dünyanın çeşitli yerlerinden olan birçok kullanıcının OnePlus 2'yi ve aksesuarlarını alabileceğini, bununla birlikte destek verileceğini de vurguluyor. Özellikleri ve fiyatı göz önüne alırsak OnePlus 2, ilkinden de büyük bir etki yapacak gibi duruyor. Siz ne dersiniz?




Hasan Uğur Nayır - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji Oneplus 2'nin Fiyatı Belli Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement