Özel Çocuklar Lunaparkta Eğlendi - Son Dakika
Güncel

Özel Çocuklar Lunaparkta Eğlendi

Antalya Büyükşehir Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında bin 350 engelli öğrenci için lunaparkta etkinlik düzenledi.

22.04.2016 18:50

Antalya Büyükşehir Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında bin 350 engelli öğrenci için lunaparkta etkinlik düzenledi.

Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ile Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından gerçekleştiren etkinliğe, Antalya'daki özel eğitim merkezleri ile özel eğitim sınıflarında okuyan bin 350 öğrenci katıldı.

Okullarından öğretmenleri ve aileleri eşliğinde özel araçlarla lunaparka getirilen, öğrencilerin oldukça heyecanlı ve sevinçli oldukları görüldü.

Etkinlikte çok eğlendiğini dile getiren 26 yaşındaki Sinan Kuzucu, "Bugün doyasıya eğlendim, eğlence dolu bir gündü benim için. Trene bindim, şimdi de atlıkarınca sırasındayım. Sabırsızlıkla bütün oyuncaklara binmeyi bekliyorum." dedi.

Atlı karınca ve ahtapota binip çok eğlendiğini söyleyen 11 yaşındaki Ahmet Şen ise "Bizi hiçbir zaman yalnız bırakmayan Antalya Büyükşehir Belediyesine çok teşekkür ederim." diye konuştu.

9 yaşındaki Mehmet Kaan Kocabıyık da heyecan ve korku dolu bir gün yaşadığını anlattı. En çok çarpışan arabaları sürerken heyecanlandığını belirten Kocabıyık, eğlence dolu günü yeniden yaşamak istediğini söyledi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Özel Çocuklar Lunaparkta Eğlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement