Pazarlar Kaymakamı Ahmet Karaaslan Göreve Başladı - Son Dakika
Yerel

Pazarlar Kaymakamı Ahmet Karaaslan Göreve Başladı

Pazarlar Kaymakamı Ahmet Karaaslan Göreve Başladı

Kütahya’nın Pazarlar İlçesi Kaymakamı Ahmet Karaaslan görevine başladı.

16.06.2015 16:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kütahya'nın Pazarlar İlçesi Kaymakamı Ahmet Karaaslan görevine başladı.

Pazarlar Kaymakamı İshak Çınar'ın 2014 Kaymakamlar kararnamesi ile Sivas ilinin İmranlı ilçesine atanması ile Pazarlar Kaymakamlığını vekaleten Soner Bedir'in yürüttüğü bildirildi.2015 Kaymakamlar kararnamesi ile Ahmet Karaaslan, Pazarlar Kaymakamlığına atandı.

Pazarlar Kaymakamı Ahmet Karaaslan, 1983 yılında Bayburt'ta doğdu. İlk ve Orta öğrenimini Erzurum'da, Lise Öğrenimini İstanbul İlinin Pendik İlçesinde tamamladı. 2006 yılında Sakarya Üniversitesi İ.İ.B.F Uluslararası İlişkilerden mezun oldu. 2008 yılında İstanbul Tapu Kadastro Bölge Müdürlüğünden denetmen yardımcısı olarak memuriyete başladı. 2009 yılında Konya Defterdarlığında denetmen yardımcılığı yaptı. 2011 yılında İçişleri Bakanlığının açmış olduğu Kaymakamlık sınavını kazanarak kaymakam adayı olarak göreve başladı. Kaymakam Ahmet Karaaslan, İl stajını Ardahan, Teftiş stajını Manisa ili Gölmarmara ve Köprübaşı ilçelerinde, Kaymakamlık Refikliği stajını Düzce İli Akçakoca ve Sakarya ili Ferizli ilçelerinde yaptı. Düzce Cumayeri ve Kocaeli Darıca İlçelerinde Kaymakam Vekilliği yaptı. Yurt Dışı dil eğitimi için 1 yıl ABD'nin Maryland Eyaletinde bulundu. Kaymakam Karaaslan, halen Sakarya Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Uluslararası İlişkiler ana bilim dalında yüksek lisans yapıyor. Evli ve İki çocuk babası olan Kaymakam Ahmet Karaaslan 15 Haziran 2015 tarihi itibari ile Pazarlar İlçesinde göreve başladı.

Pazarlar Kaymakamı Ahmet Karaaslan, " İlk görev yerim olan Pazarlar'da hizmet etme heyecanı ile göreve başladım. Bu güzel ve şirin İlçede güzel hizmetler yapmayı ümit ediyorum" dedi.(MB-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Pazarlar Kaymakamı Ahmet Karaaslan Göreve Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement