Pervasız Gazetesi 61 Yaşında - Son Dakika
Yerel

Pervasız Gazetesi 61 Yaşında

Pervasız Gazetesi 61 Yaşında

Konya'nın Akşehir ilçesinde 19 Mayıs 1953 tarihinde kurulan, ilçenin en eski gazetesi Pervasız Gazetesi, kuruluşunun 61.yıldönümünü kutladı.

19.05.2013 17:05

Konya'nın Akşehir ilçesinde 19 Mayıs 1953 tarihinde kurulan, ilçenin en eski gazetesi Pervasız Gazetesi, kuruluşunun 61. yıldönümünü kutladı.

Yıldönümü sebebiyle Akşehir Belediye Başkanı Abdülkadir Oğul, Pervasız Gazetesi'nin idari bürosuna gelerek Yazı İşleri Müdürü Bayram Uygun'u tebrik etti. Başkan Oğul, Pervasız Gazetesi'nin ilkeli, objektif ve doğru haberciliği ile Akşehir'de her zaman yol gösterici, örnek bir gazete olduğunu belirterek, " Türkiye'de bir çok ulusal gazetenin bile daha 20., 30. yıldönümünü kutladığı bir dönemde Akşehir'de 61 yıllık bir gazetenin olması biz Akşehirliler için övünç ve gurur kaynağı olmalıdır" dedi.

Başkan Oğul tarafından gazeteye getirilen üzerinde nice yıllara yazan pasta da Başkan Oğul ve Yazı İşleri Müdürü Bayram Uygun tarafından birlikte kesildi. Başkan Oğul, gazete çalışmalarına başarılarının devamını dileyerek, nice yıldönümlerine ulaşmalarını temenni etti. - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Pervasız Gazetesi 61 Yaşında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement