Podolski'den Ayrılık Açıklaması - Son Dakika
Spor

Podolski'den Ayrılık Açıklaması

Podolski\'den Ayrılık Açıklaması

Galatasaray'ın Alman yıldızı Lukas Podolski ile ilgili şok bir iddia ortaya atıldı.

15.03.2016 16:18

Galatasaray'ın Alman yıldızı Lukas Podolski ile ilgili şok bir iddia ortaya atıldı. Golcü futbolcunun yaşanan terör olayları nedeniyle Türkiye'den ayrılmak istediği belirtiliyor.

Son olarak Ankara'nın göbeğinde yaşanan patlama sonrası huzursuz olan Lukas Podolski Türkiye'deki geleceği ile ilgili kesin kararı verdi.

Fanatik Gazetesi'nde yer alan habere göre Menacerini telefonla arayarak durumunu anlatan Poldolski, "Buradan ayrılmak istiyorum. Artık çok tedirginim" ifadesini kullandı. EURO 2016'da ülkesinin formasını giymesine kesin gözüyle bakılan Alman futbolcunun, Fransa'daki turnuvanın ardından Türkiye'ye dönmeyeceği ve transfer tekliflerini değerlendireceği öğrenildi.

Çin kulüpleri istiyor

Galatasaraylı golcü futbolcuya özellikle Çin kulüplerinin talip olduğu, ancak EURO 2016 nedeniyle şimdilik bu yönde bir anlaşma yapılmadığı da gelen haberler arasında. Deneyimli yıldız, Çin'deki taliplerine sezon sonunda büyük ihtimalle 'evet' diyecek. Galatasaray'da senelik 3.5 milyon Euro garanti para alan Podolski'ye, Avrupa'da bu formuyla böyle iyi bir teklif yapan kulüp çıkmayacağı konuşuluyor. Çin'den ise 7-8 milyon Euro'yu bulan yıllık teklifler gelme ihtimali yüksek.

Kaynak: Fanatik

Kaynak: Sporcope.com

Son Dakika Spor Podolski'den Ayrılık Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement