Galatasaray, Rodallega Transferini Hafta Başında Açıklayacak - Son Dakika
Spor

Galatasaray, Rodallega Transferini Hafta Başında Açıklayacak

Galatasaray, Rodallega Transferini Hafta Başında Açıklayacak

Galatasaray, Akhisar Belediyespor'da forma giyen Hugo Rodallega transferini bitirmek üzere. Sarı-Kırmızılılar anlaşmayı hafta başında duyuracak.

24.06.2016 03:34  Güncelleme: 08:40

Transferde ilk bombayı Serdar Aziz'le patlatan Galatasaray, Hugo Rodallega işinde de resmi imza aşamasına geldi. Fanatik Gazetesinin haberine göre; Sarı-Kırmızılılar, 30 yaşındaki Kolombiyalı forvetle her konuda anlaşma sağlarken, transferin önümüzdeki hafta başında açıklanacağı öğrenildi. Galatasaray, Rodallega'nın bonservisine 1.7 milyon Euro ödeyecek, oyuncunun kendisine de yıllık 1.6 milyon Euro verecek.

34 MAÇTA 19 GOL

Tecrübeli futbolcunun serbest kalma maddesini kullanan Sarı-Kırmızılılar, büyük ihtimalle hücum hattına başka takviye yapmayacak. Rodallega, bedavaya geldiği Akhisar'da başarılı bir sezon geçirmişti. 34 lig maçında 19 gol kaydeden, Beşiktaş filelerine gönderdiği 3 golle dikkat çeken yıldız futbolcunun, Sarı-Kırmızılı takımda da formayı kimselere kaptırmaması bekleniyor.

RIEKERINK BÖYLE İSTEDİ

Hugo Rodallega'yı, özellikle Jan Olde Riekerink'in istediği de gelen haberler arasında. Galatasaray'a geldikten sonra Süper Lig'i yakından takip eden Hollandalı antrenörün, tecrübeli futbolcuyu çok beğendiği ve mutlaka alınması yönünde yönetime rapor sunduğu belirlendi. Bu da, Riekerink'in takımın başına geçmesi halinde Rodallega'yı oynatacağı anlamına geliyor. Hücum hattında da Podolski, Sneijder ve Sinan Gümüş gibi isimlerin görev yapması gündemde.

Kaynak: Sporvadisi.com

Son Dakika Spor Galatasaray, Rodallega Transferini Hafta Başında Açıklayacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • focus: Çok tehlikeli bir topçu. Dehşet birşey. Bjk deki Amokachiye benziyor.ama anlamadığım şu paramiz yok borcumuz cok diye ağlıyorlar. Yinede transfer yapıyorlar. Çelişki burada.gerçi öyle olmazsa nasıl devletten yardım alip stad yapacaklar.vergi kaciracaklar.onlarda haklı. ... 1 5 Yanıtla
  • BAŞKA VATAN YOK: BU ADAM 500 BİN YURODAN BİR KURUŞ FAZLA ETMEZZZ , SAF ADAMLAR MARKANIZI PAZARLAYIN BİRAZ 2 0 Yanıtla
  • BAŞKA VATAN YOK: BU GS. ADAM OLMAZ HELEKİ FATİH HOCA GELİYOR EYVAH 0 2 Yanıtla
  • BAŞKA VATAN YOK: FLORYADA HABİRE GARİBAN İŞÇİLERİ ÇIKARIYORLAR... 1.6 MİLYON YUROYA 31 YAŞIONDA ADAM ALIYUORLAR, ALLAH AKIL FİKİR VERSİN 1 0 Yanıtla
  • Memduh yıldız: Umut bulut tan 1000 kat iyi takas etsinler çok iyi olur bence boş adam umut 0 0 Yanıtla

Advertisement