Sağlık Hizmet Binalarının Projesi Onaylandı - Son Dakika
Yerel

Sağlık Hizmet Binalarının Projesi Onaylandı

Sağlık Hizmet Binalarının Projesi Onaylandı

Sağlık kenti olma yolunda ilerleyen Isparta'ya yeni sağlık tesisleri yapılacağı belirtildi.

25.03.2013 09:37

Sağlık kenti olma yolunda ilerleyen Isparta'ya yeni sağlık tesisleri yapılacağı belirtildi.

İl Sağlık Müdürü Dr. Karakaya, İl Sağlık Müdürlüğü, Halk Sağlığı Müdürlüğü, Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliği yeni hizmet binaları ve 40 ünitelik Ağız Diş Sağlığı Merkezi Binası ile birlikte toplam 14 bin metrekare kapalı alana ulaşan Sağlık Hizmetleri binalarının projesinin onaylandığını kaydetti.

Yatırımın 2013 yılı içinde ihalesinin gerçekleştirilip, temelinin atılacağını kaydeden Karakaya, Yalvaç 100 yataklı Devlet Hastanesi inşaatında da sona yaklaşıldığını ifade etti. Karakaya, "Önümüzdeki 3-4 ay içerisinde Yalvaç 100 Yataklı Devlet Hastanesi hizmete girecektir. Atabey Aile Sağlığı Merkezi, 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu ve İlçe Sağlık Müdürlüğü binalarımız tamamlanmış olup, Nisan ayında hizmete girecektir. Gönen Aile Sağlığı Merkezi, Toplum Sağlığı Merkezi binalarımız tamamlanmış olup, Nisan ayında hizmete girecektir. Uluborlu- Senirkent İlçe Hastanelerimiz 4 bin 500 metrekare kapalı alanları ile projeleri de onaya sunulmuş olup, yatırım programlarına alınacaktır" dedi.

Karakaya, geçtiğimiz günlerde Kamu Özel Ortaklığı tarafından ihalesi gerçekleştirilen Isparta Şehir Hastanesi'nin yanı sıra yeni Ağız Diş Sağlığı Merkezi ve Sağlık Hizmetleri binaları ile Isparta halkının uzmanlaşmış ekibi ve en son teknoloji ile donatılmış sağlık tesisleri ile etkili, verimli ve yüksek kalitede sağlık hizmeti almaya devam edeceklerini söyledi. - ISPARTA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sağlık Hizmet Binalarının Projesi Onaylandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement