Sahilde Plaj, Yaylada Kar Temizliği - Son Dakika
Güncel

Sahilde Plaj, Yaylada Kar Temizliği

Antalya Büyükşehir Belediyesi bir yandan sahil bölgelerinde plaj düzenlemeleri ve temizliği yaparken bir yandan da Akseki'nin Göktepe Yaylasının kar nedeniyle kapalı olan yolunu iş makineleriyle açıyor.

03.04.2016 10:37

Antalya Büyükşehir Belediyesi bir yandan sahil bölgelerinde plaj düzenlemeleri ve temizliği yaparken bir yandan da Akseki'nin Göktepe Yaylasının kar nedeniyle kapalı olan yolunu iş makineleriyle açıyor. Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, belediye ekipleri sahil kesimlerinde hava sıcaklıklarının yükselmesiyle birlikte, plaj ve sosyal alanlarda temizlik ve düzenleme çalışmalarına hız verdi.Antalyalıların hafta sonlarını geçirdiği Sarısu ve kadınlar plajı, dünyanın en ünlü plajlarından biri olan Konyaaltı Sahili, Beldibi ve Lara plajlarında da çalışmalar devam ediyor. Sahile akın eden vatandaşların ve turistlerin daha iyi hizmet alması için düzenleme ve temizlik çalışması yapılıyor.

Ekipler, yaklaşık 2 bin metre yüksekliğindeki Akseki'nin Göktepe Yaylasının, yer yer kalınlığı 2 metreyi bulan karla kaplı 25 kilometrelik yolunu ulaşıma açmak için çalışmalarını da sürdürüyor.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Sahilde Plaj, Yaylada Kar Temizliği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement