Şahinbey Yaz Okulları Kayıtları Başladı - Son Dakika
Yerel

Şahinbey Yaz Okulları Kayıtları Başladı

Şahinbey Yaz Okulları Kayıtları Başladı

Gaziante'te Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü tarafından bu yıl 5'incisi düzenlenen Yaz Spor Okulları kayıtları başladı.

22.05.2013 13:21  Güncelleme: 14:44

Şahinbey Belediyesi tarafından bu yıl 5'incisi düzenlenen Yaz Spor Okulları'nda 7 dalda kurslar verilecek. Futbol, voleybol, basketbol, karate, tekvando, masa tenisi ve halk oyunları kurslarının yer aldığı Yaz Spor Okulları'na kayıtlar, Binevler Mahallesi'nde bulunan Şahinbey Stadı'nda ve Karataş Mahallesindeki Şahinbey Spor Salonu'nda yapılmaya başlandı.

Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Mehmet Demirbaş, "Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü tarafından düzenlenen Yaz Spor Okulları için başvuru yapacak öğrencilerin futbol için 1996 - 2005, voleybol ve basketbol için 1996 - 2005, tekvando ve karate için 1996 - 2005, masa tenisi için 1996 - 2005 ve halk oyunları için 1996 - 2005 doğumlu olma şartı aranacaktır. Yaz Spor Okulları'na katılmak isteyen öğrencilerimiz başvuru formu, 3 adet fotoğraf, spor branşları için sağlık raporu ile kayıt yaptırabilirler. Öğrencilerin bir eğitim sezonu sonunda tatillerini eğlenerek, arkadaşlıklarını geliştirerek hem de öğrenerek değerlendirmelerini istiyoruz. Geleneksel hale getirilen Yaz Spor Okulları ile hem çocuklar güven içerisinde, hem de aileler huzur içerisinde tatillerini değerlendirmekteler" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Yerel Şahinbey Yaz Okulları Kayıtları Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement