Şampiyon Olmadan Bırakmam" - Son Dakika
Spor

Şampiyon Olmadan Bırakmam"

Ferrari’nin şampiyon pilotu Fernando Alonso, mevcut iki şampiyonluğa yenisini eklemeden Formula 1’i bırakma niyetinde olmadığını söyledi.

17.04.2014 11:54

Red Bull'a kötü haber

İspanyol pilot 2005 ve 2006'da her ne kadar şampiyon olsa da bunu kendisi için yeterli bulmuyor. Tecrübeli pilot 2010 ve 2012'de Sebastian Vettel'in arkasından sezonu ikinci bitirmiş ve çok yaklaştığı 3. şampiyonluğuna bir türlü ulaşamamıştı.

Bu sezon Ferrari adına iyi bir başlangıç yapamayan Alonso, sezona kötü başlamış olsa da 3. şampiyonluğu için elinden geleceğini de sözlerine ekledi.

CNN International'de bir programa röportaj veren tecrübeli pilot, "Daha önce hiç F1 pilotu olacağımı düşünmemiştim, iki şampiyonluğu aklımdan dahi geçirmemiştim" dedi.

Bu sezon takım arkadaşı Kimi Raikkonen ile aralarında bir problem olmadığını sözlerine ekleyen pilot, daha önce Raikkonen'in yan garajında olmasının kendisine büyük bir motivasyon olduğunu söyledi.

Başarılı pilot, Kimi ile arasında bir şey olmadığını ve başkasının aralarındaki ilişkiyi abarttığını ifade ederek, Ferrari'nin daha iyi bir araç sunması halinde Raikkonen'in daha başarılı olacağını iddia etti.

Fernando Alonso son olarak, takım içindeki dayanışmanın en üst düzeyde olduğunu ve 3. şampiyonluğu elde etmeden Formula 1'e veda etmeyeceğini söyledi.

Kaynak: TotemSpor.Com

Son Dakika Spor Şampiyon Olmadan Bırakmam' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement