Samsun'da Eğitime Kar Engeli - Son Dakika
Yerel

Samsun'da Eğitime Kar Engeli

Samsun'da kar yağışı nedeniyle bazı ilçelerde eğitime yarın ara verilecek.

08.01.2015 18:31  Güncelleme: 18:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Samsun'da kar yağışı ve olumsuz hava koşulları nedeniyle bazı ilçelerde eğitime yarın ara verileceği bildirildi.

Samsun Valiliğinin açıklamasında, yarın Alaçam, Ayvacık, Asarcık, Bafra, Havza, Kavak, Ladik, 19 Mayıs, Salıpazarı, Terme ve Vezirköprü ilçelerindeki tüm okullarda eğitim öğretim yapılmayacağı belirtildi.

Açıklamada, Çarşamba ilçesindeki Gülören, Kabaceviz, Gökçeçakmak, Ağcagüney ilk ve ortaokulları, Ağcagüney ÇPL ile Değincek, Eğridere, Eğridere Kilisekıran, Eğridere Ortamahalle, Karakaya, Karakaya Karakuz, Köroğlu, Köroğlu Damat ilkokullarında, Tekkeköy ilçesindeki Akbaşlar, Yenidoğan, Yeşildere, Gökçedere, Yazılar, Kibarlar, Sarıyurt, Çınaralan, Antyeri, Çırakman Şehit Hayri Alkan ilkokulları ile Yaylageriş, Büyüklü, Güzelyurt, Yağbasan, Kahyalı, Hamzalı Gölceğiz Cumhuriyet ve Kutlukent Şehit Uğur Birinci ilk ve ortaokullarında eğitime bir gün ara verileceği, Tekkeköy'de taşımalı eğitim gören öğrencilerin ise idari izinli sayılacağı kaydedildi.

Yakakent ilçesinde de daha önce köy statüsündeki mahallelerin okulları ile taşımalı eğitim veren okullarda yarım eğitim öğretim yapılmayacak. - Samsun

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Samsun'da Eğitime Kar Engeli - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement