Samsun Serinlemek İçin Girdiği Denizde Kayboldu - Son Dakika
Güncel

Samsun Serinlemek İçin Girdiği Denizde Kayboldu

Samsun Serinlemek İçin Girdiği Denizde Kayboldu

Samsun'da kardeşi ve 4 arkadaşıyla birlikte serinlemek için denize giren 17 yaşındaki Özgür Yıldızbaş, Karadenizin azgın dalgaları arasında kayboldu.

05.07.2016 19:55

Samsun'da kardeşi ve 4 arkadaşıyla birlikte serinlemek için denize giren 17 yaşındaki Özgür Yıldızbaş, Karadenizin azgın dalgaları arasında kayboldu. İhbar üzerine bölgeye giden ekipler suda kaybolan gencin bulunması için arama-kurtarma çalışmalarını sürdürüyor.

Samsun'un Ayvacık İlçesi'nde oturan Özgür Yıldızbaş, bugün ailesiyle birlikte Çarşamba İlçesi Costal mevkiinde oturan akrabalarının yanına bayram ziyaretine gitti. Yıldızbaş, kardeşi ve 4 akrabasıyla birlikte sahile gidip serinlemek için denize girdi. Bir süre sonrada azgın dalgaların arasında batıp çıkmaya başladı. Durumu farkeden kardeşi ve akrabaları kurtarmak için çabaladı. Ancak dalgalar izin vermedi. Özgür Yıldızbaş bir süre sonra da denizde gözden kayboldu. Olay yakınlarına ve jandarmaya haber verildi. Costal mevkiine gelen Sahil Güvenlik Karadeniz Bölge Komutanlığına bağlı dalgıçlar, denize girerek genci aramaya başladı. Bu sırada yakınları ise sahilde umutlu bekleyişlerini sürdürdü. Kaybolan genci arama çalışmaları sürüyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Samsun Serinlemek İçin Girdiği Denizde Kayboldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement