Sandıklı'da İhtiyaç Sahibi Ailelerin Bayramlıkları Belediye ve Kızılay'dan - Son Dakika
Güncel

Sandıklı'da İhtiyaç Sahibi Ailelerin Bayramlıkları Belediye ve Kızılay'dan

Afyonkarahisar'ın Sandıklı ilçesinde ihtiyaç sahibi ailelere belediye ve Türk Kızılayı Sandıklı Şubesi ortaklaşa Sosyal Yardım Mağazasında bayramlık hediye ediyor.

30.06.2016 13:31

Afyonkarahisar'ın Sandıklı ilçesinde ihtiyaç sahibi ailelere belediye ve Türk Kızılayı Sandıklı Şubesi ortaklaşa Sosyal Yardım Mağazasında bayramlık hediye ediyor.

Sandıklı Belediyesi tarafından ilçe sakinlerine ramazan boyunca temel gıda ve eşya yardımı yapan Sandıklı Belediyesi, Türk Kızılayı Sandıklı Şubesi ile ortaklaşa açtıkları Sosyal Yardım Mağazasıyla da bin 750 kişiyi sevindirecek.

Ece mahallesinde açılan Sosyal Yardım Mağazasında belediye yetkilileri tarafından ihtiyaç sahiplerine dağıtılan bayramlıklarda çocukların yanında anne ve babaları içinde giyim malzemeleri bulunuyor.

Türk Kızılayı Sandıklı Şubesi Başkanı Mustafa Akif Topkoç, 7'den 77'ye ihtiyaç sahibi insanları ramazan bayramında bayramlıksız bırakmayacaklarını belirterek, "Sandıklı Belediyesi ile ortaklaşa yürüttüğümüz çalışmalar kapsamında ihtiyaç sahibi yaklaşık bin 750 kişiye bayramlık giyim ihtiyaçlarını karşılamayı düşünüyoruz." dedi.

Sosyal Yardım Mağazasında çocuk giyiminin yanı sıra kadın ve erkek giyimi yardımı da yaptıklarını belirten Topkoç, belediye yetkilileri tarafından bugün dağıtımına başladıkları giyim yardımları ile mutlu olan vatandaşların mutluluğunu onlar ile paylaştıklarını kaydetti.

Sosyal Yardım Mağazasının açılışına Sandıklı Belediye Başkan Vekili Gülay Perçin, Belediye Başkan Yardımcısı Süleyman Nayır, Türk Kızılayı Sandıklı Şubesi Başkanı Mustafa Akif Topkoç, Sandıklı Zabıta Müdürü Hüseyin Özen ve Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Hasan Kaşdaş katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Sandıklı'da İhtiyaç Sahibi Ailelerin Bayramlıkları Belediye ve Kızılay'dan - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement