Şanlıurfa'da Esnaf İsrail'i Kınadı - Son Dakika
Güncel

Şanlıurfa'da Esnaf İsrail'i Kınadı

Şanlıurfa\'da Esnaf İsrail\'i Kınadı

Şanlıurfa'da Dergah Camii önünde bir araya gelen esnaf, İsrail'in Filistin'e yönelik saldırılarını kınadı.

10.08.2014 14:06

Dergah Camii önünde bir araya gelen Medine Pasajı esnafı İsrail'in Filistin'e yönelik başlatmış olduğu saldırıları sert bir şekilde kınadı ve yapılan ateşkeslerin bir aldatmacadan ibaret olduğu vurgulandı.

Şanlıurfa İmam Hatip Liseleri Mezunları ve Mensupları Derneği'nin (ŞANİMDER) düzenlediği gıyabi cenaze namazı sonrası yapılan basın açıklamasında İsrail'in Filistin'de yaptığı katliamlar protesto edildi.

Medine Pasajı Esnafı adına açıklama yapan esnaf Sıtkı İstemi, Gazze'nin İsrail'e karşı aslında zafer kazandığını söyledi.

İstemi, "Evvela Gazze'nin zaferini tebrik ediyoruz. Bu harbin müminlerin zaferiyle sonuçlandığı açıktır. Savaş bitmiştir, zafer kazanılmıştır. Şehitlerin şehadetlerini tebrik ediyoruz. Evladını cennete göndermek üzere elleriyle donatan kuşandıran annelerin ellerinden öpüyoruz. Haksız yere peygamberlerini katleden melunların karşısında sabit duran mücahitlerin ayaklarından öpüyoruz" dedi.

'İSLAM ALEMİ UYUNMADIKÇA BİZİ ÖLDÜRECEKLER'

İsrail'in insanlıktan çıktığını ve kadın çocuk demeden herkesi öldürdüğünü kaydeden İstemi şöyle konuştu: "İslam ümmeti şunu çok iyi bilmelidir ki, terör devleti bu vahşeti gerçekleştirirken 'sivil' diye tabir edilen kimi insanlıktan nasibini almamışların da film seyreder gibi bu barbarlığı izledikleri ve atılan bombalar eşliğinde alkış tuttuklarını gördük. Gazze'de artık okulların olamayacağını, çünkü çocukların artık bitirileceğini söyleyecek kadar yamyamlaşan yaratıklarla karşı karşıyayız. Katledilen çocuklara yürekler dayanmazken, bu barbarlara karşı nefretin ayyuka çıktığını belirtmek lazım. Terörist devlete karşı olan bu öfkeden, durmadan mühimmat sevkiyatında bulunan büyük şeytan Amerika da nasibini almalıdır. Şu iyice bilinmen ki, İslam âlemi onların boyunduruğu altında el pençe durdukça bizi öldürecekler, bebeklerimizi katledecekler, hamile kadınlarımızı gözlerini kırpmadan katliamdan geçirecekler. Devasa İslam âlemi içerisindeki bu yaratıkların gösterdikleri cürete bakın! Kitabında cihad olan bir ümmetin evlatlarına karşılık böylesi bir saygısızlığın, böylesi bir pervasızlığın nasıl hiç hesabı yapılmaz, nasıl sevinç naralarıyla ümmetin kundaktaki bebekleri ağır bombalarla katledilir?"

'YAHUDİLERİN GİRİŞİ ENGELLENSİN'

"Gazze'ye ve Filistin'e dönük ambargo kalkmadıkça, Filistin devleti kurulmadıkça ve zalimlerin içimizdeki pençeleri kırılmadıkça rahat umanın bir aldatmacadan ibaret olduğunu anlamadıkça bilelim ki taksitli ölümlerimizin sonu gelmeyecektir" diyen İstemi şunları kaydetti: Ümmet tevhid bayrağında birleşmedikçe, her bir saldırıda bin-iki bin kişi öldürecek, tüm bir ülkeyi talan edecek, ne varsa yakıp yıkacak ondan sonra ateşkes" yalanıyla bir daha ki sefere, sözüm ona geri çekilecekler.
Bu vahşeti gerçekleştirmek için Türkiye ve değişik ülkelerdeki Yahudilerden silahaltına çağrılan 40 bin kişilik ordunun ivedilikle abet etmesi tam bir terör şebekesinin ve örgütlü bir terör faaliyetinin iş başında olduğunun kanıtıdır. Dün yanı başımızdan kardeşlerimizi ve bebeklerimizi öldürmek için İsrail'e gidenler, yarın öbür gün tekrar hiçbir şey olmamış gibi benimle nasıl aynı ülkeyi, şehri, aynı caddeyi, aynı sokağı paylaşacaktır? Buna bir çözüm bulunmalıdır, bu hain ve katillerin kesinlikle ülkeye girişleri engellenmelidir, geldikleri yere geri gönderilmelidirler."

İsrail'in yaptığı katliamları sembolize eden bebek figürleriyle ve katliam fotoğraflarını taşıyan grup sık sık tekbir getirip İsrail'in aleyhine slogan attıktan sonra sessizce dağıldı.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Şanlıurfa'da Esnaf İsrail'i Kınadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement