Şarkıları İşaret Diliyle Anlattılar - Son Dakika
Yerel

Şarkıları İşaret Diliyle Anlattılar

Pirsultan Sosyal Tesisi Etüt Eğitim Merkezi öğrencileri, işitme ve konuşma engelli çocuklara, söyledikleri şarkıları işaret diliyle anlattı.

30.04.2015 12:51

Pirsultan Sosyal Tesisi Etüt Eğitim Merkezi öğrencileri, işitme ve konuşma engelli çocuklara, söyledikleri şarkıları işaret diliyle anlattı.

Şehitkamil Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, Pirsultan Sosyal Tesisi Etüt Eğitim Merkezi öğrencileri düzenledikleri etkinlikte, kendilerini izleyen işitme ve konuşma engelli çocuklara, işaret diliyle "Hayat Bayram Olsa" şarkısını söyledi.

Pirsultan Sosyal Tesisi Etüt Eğitim Merkezi öğretmeni Emine Yılmaz, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen uçurtma şenliğine öğrencileriyle katılarak bir farkındalık oluşturmak istediklerini söyledi.

Şenliğine katılan işitme ve konuşma engelli çocuklar için söylenen şarkıları işaret diliyle anlatmaya çalıştıklarını ifade eden Yılmaz, "Öğrencilerimiz çok güzel bir performans gösterdiler. Etkinliğe katılan binlerce çocuğumuzda öğrencilerimize eşlik ederek, işaret diliyle şarkıları anlattılar. Güzel bir farkındalık oluşturduk" dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Şarkıları İşaret Diliyle Anlattılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement