Şemdinli Şehidinin Cenazesi Zonguldak'ta (3) - Son Dakika
Güncel

Şemdinli Şehidinin Cenazesi Zonguldak'ta (3)

Şemdinli Şehidinin Cenazesi Zonguldak\'ta (3)

GÖZYAŞLARIYLA UĞURLANDIHakkari'nin Şemdinli İlçesi'nin Derecik Beldesi Gerdan Tepe üs bölgesine PKK'lı teröristler tarafından yapılan havanlı saldırıda şehit olan Piyade Sözleşmeli Er 25 yaşındaki Coşkun İşleyen'in cenazesi askeri uçakla Zonguldak'a, oradan da memleketi Karabük'e getirildi.

27.11.2016 18:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GÖZYAŞLARIYLA UĞURLANDI

Hakkari'nin Şemdinli İlçesi'nin Derecik Beldesi Gerdan Tepe üs bölgesine PKK'lı teröristler tarafından yapılan havanlı saldırıda şehit olan Piyade Sözleşmeli Er 25 yaşındaki Coşkun İşleyen'in cenazesi askeri uçakla Zonguldak'a, oradan da memleketi Karabük'e getirildi. Safranbolu İlçe Devlet Hastanesi'nde bir süre bekletilen şehidin cenazesi daha sonra Düzce Köyü'ndeki baba ocağına götürüldü. Şehidin Türk bayrağına sarılı tabutunu köy meydanında yaklaşık bin kişi karşıladı.

Şehit asker için köy camiinde düzenlenen cenaze törenine Karabük Valisi Mehmet Aktaş, Bolu Valisi Aydın Baruş, AK Parti Karabük Milletvekili Mehmet Ali Şahin, Kara Kuvvetleri Personel Tayin Daire Başkanı Tuğgeneral Burhan Akdaş, Milli Savunma Bakanlığı Müsteşarı Ali Fidan, Safranbolu Kaymakamı Murat Bulacak, İl Garnizon Komutanı Jandarma Albay Cihan Ulukaya, İlçe Kaymakamı Murat Bulacak, İl Emniyet Müdürü Mehmet Emin Akay, şehidin babası Rüştü İsmail İşleyen, annesi Münevver, kız kardeşi Cansu İşleyen, yakınları ile vatandaşlar katıldı.

Törende şehidin annesi Münevver İşleyen ile kız kardeşi Cansu İşleyen gözyaşlarına boğuldu. Tören sırasında şehidin bazı yakınları fenalık geçirirken bazıları da tabuta sarılarak ağladı. İl Müftü Yardımcısı Mehmet Türkoğlu'nun ikindi namazının ardından kıldırdığı cenaze namazının ardından şehit Piyade Sözleşmeli Er Coşkun İşleyen'in cenazesi mahalle mezarlığında toprağa verildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Şemdinli Şehidinin Cenazesi Zonguldak'ta (3) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement