Şenol Güneş, Akhisar Belediyespor'a Karşı Aynı Senaryoyu Yaşamak İstemiyor - Son Dakika
Güncel

Şenol Güneş, Akhisar Belediyespor'a Karşı Aynı Senaryoyu Yaşamak İstemiyor

Süper lig'de son beş haftaya Fenerbahçe'nin beş puan önünde lider giren Beşiktaş, Akhisar Belediye ile oynayacağı kritik deplasmanda hiç bir şekilde puan kaybı yaşamak istemiyor.

20.04.2016 14:42

Süper lig'de son beş haftaya Fenerbahçe'nin beş puan önünde lider giren Beşiktaş, Akhisar Belediye ile oynayacağı kritik deplasmanda hiç bir şekilde puan kaybı yaşamak istemiyor.

Teknik direktör Şenol Güneş, ligin ilk yarısında Akhisar Belediyespor'a kaybettikleri maçta bir çok pozisyona girmelerine rağmen kontrataktan yedikleri 2 golle maçı kaybettiklerini hatırlatarak yine aynı senaryoyu yaşamak istemeyen Güneş, bu hafta sonu için özel önlem alacak.

SERDAR KURTULUŞ VE MARCELO'YA ÖZEL ANTRENMAN PROGRAMI

Rakibin ligin en iyi kontratak yapan bir kaç takımından biri olduğu üzerinde duran teknik direktör Şenol Güneş, bu maç için defans oyuncuları ile özel olarak ilgileniyor

Rakibin Rodallega, Vaz Te ve Grbic gibi hızlı ve kontratağı iyi uygulayan oyuncularına karşı defansın çok dikkatli olmasını ve arkaya adam kaçırmamalarını isteyen Güneş, Serdar Kurtuluş ve Marcelo'ya özel program verdi.

Sezon başından bu yana forma şansı bulamayan ve ilk kez Bursaspor maçında 80 dakika forma giyen Serdar'ın bu maçta aşırı derece yorulması ve geri dönüşlerde ağır kalması Şenol Güneş'i Akhisar maçı öncesi önlem almaya itti. Andreas Beck'in kart cezalısı olmasıyla Akhisar karşısında Serdar Kurtuluş ilk on birde oynayacak. Ancak bu oyuncunun maç kondisyonunu ve ani geri dönüşlerini yetersiz bulan Güneş, maç gününe kadar daha da hazır olması için Serdar'a özel program uygulama kararı aldı.

Serdar'ın yanı sıra takımın birinci stoperi konumunda olan Marcelo'nun da hızlı forvetlere karşı daha çabuk ve seri olmasını isteyen tecrübeli teknik adam, her iki oyuncuya antrenman sonraları çabukluk çalışması yaptırıyor.

Marcelo ve Serdar ile özel olarak konuşan Şenol Güneş'in, artık sezonun en kritik haftalarına girdiklerini ve hata yapma lükslerinin olmadığını söylediği ve her iki oyuncudan eksik gördüğü yanlarını kapatmak için ekstra çalışma yapmaların istediği öğrenildi. Her iki oyuncunun da bu durumu memnuniyetle karşıladığı ve daha fazla çalışarak maç gününe kadar eksiklerini kapatacaklarına dair söz verdikleri bildirildi.

Yardımcı antrenörler eşliğinde kısa mesafede hızlanma çalışması yapan Serdar ve Marcelo maç gününe kadar normal antrenmanlar haricinde fazladan mesai yaparak açıklarını kapatmaya çalışacak. - İstanbul

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Şenol Güneş, Akhisar Belediyespor'a Karşı Aynı Senaryoyu Yaşamak İstemiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement