Sevgililer Günü'ne Özel Facebook Kampanyası - Son Dakika
Güncel

Sevgililer Günü'ne Özel Facebook Kampanyası

Sevgililer Günü\'ne Özel Facebook Kampanyası

"Aşkın Yemeği" Facebook uygulaması ile Yasak Şehrin gizli lezzetlerini sevgilinizle keşfedin!

08.02.2013 15:09

P.F.Chang's China Bistro, "Aşkın Yemeği" Facebook uygulaması ile Sevgililer Günü'nde 5 şanslı çifte Aşkın Yemeği'ni hediye ediyor. P.F.Chang's China Bistro'da lezzetli ve romantik bir akşam geçirmek için formu doldurup, çekilişe katılmanız yeterli.

Etiler'deki ilk restoranıyla Çin mutfağının eşsiz lezzetlerini İstanbul'a taşıyan, Amerika'nın bir numaralı Çin restoranı P.F.Chang's China Bistro, Sevgililer Günü için lezzetli, keyifli ve romantik bir seçenek sunuyor.

P.F.Chang's China Bistro'nun ünü, tüm İstanbul'a yayılan Dynamite Shrimp, Sweet & Sour Chicken, Wok Chared Beef, Singapore Street Noodle, Coconut Curry Vegetables ve P.F.Chang's'e özel diğer lezzetlerden istediğinizi seçebilir ve sevgilinize özel bir menü oluşturabilirsiniz.

Ve bu özel günde değişik lezzetler tatmanın keyfini, kalp şeklindeki pasta ile taçlandırabilirsiniz. Tek yapmanız gereken P.F.Chang's Türkiye Facebook sayfasına girmek, "Aşkın Yemeği" uygulamasında yer alan formu doldurmak. https://www.facebook.com/PFChangsTR/app_305710316199194

P.F.Chang's Bistro'dan Sevgililer Günü hatırası

Sevgililer Günü'nü P.F.Chang's China Bistro'da kutlamayı tercih eden çiftleri bir de sürpriz bekliyor; dileyen misafirler isimlerini P.F.Chang's'in hediye edeceği kitap ayraçlarının üzerine Çince olarak kaligraflara yazdırarak bu özel günün hatırası olarak saklayabilecekler!

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Sevgililer Günü'ne Özel Facebook Kampanyası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement