Siirt'te "Madde Bağımlılığı ve Kullanımı ile Mücadele" - Son Dakika
Yerel

Siirt'te "Madde Bağımlılığı ve Kullanımı ile Mücadele"

Siirt İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce "Madde Bağımlılığı ve Kullanımı ile Mücadele" kapsamında çeşitli konferanslar verildiği bildirildi.

25.02.2015 13:52

Siirt İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce "Madde Bağımlılığı ve Kullanımı ile Mücadele" kapsamında çeşitli konferanslar verildiği bildirildi.

Siirt İl Emniyet Müdürlüğünce yapılan açıklamada, İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce, 27 Ocak - 20 Mart 2015 tarihleri arasında Siirt Kapalı Cezaevi, Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, İbrahim Hakkı Ortaokulu, İbrahim Hakkı Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi, Takasbank Güzel Sanatlar Lisesi, İsmail Fakirullah İmam Hatip Lisesi ve Siirt Lisesi'nde "Sigara ve Madde Bağımlılığının Zararları" konularında konferansların verildiği belirtildi.

Konferanslarda, öğrenci ve öğretmenler ile cezaevi hükümlülerinden oluşan bin 46 kişiye ulaşıldığı ve katılımcılara konu ilgili el ilanı ile broşürlerin dağıtıldığı ifade edilen açıklamada, "Bağımlılık yapıcı maddelerle mücadelemiz aralıksız devam etmektedir" denildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Siirt'te 'Madde Bağımlılığı ve Kullanımı ile Mücadele' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement