Soğuk Hava Atletleri Etkiledi - Son Dakika
Güncel

Soğuk Hava Atletleri Etkiledi

Soğuk Hava Atletleri Etkiledi

Erzurum'da düzenlenen Okullararası Liseli Gençler Puanlı Atletizm Bölge Yarışları'na katılan sporcular, soğuk hava ve rüzgardan olumsuz etkilendi.

15.04.2015 11:17  Güncelleme: 15:17

Türkiye Atletizm Federasyonu'nun desteklediği Okullararası Liseli Gençler Puanlı Atletizm Bölge Yarışları'na Bingöl, Siirt, Artvin, Gaziantep, Malatya, Erzurum, Muş, Ağrı, Iğdır, Gaziantep, Kahramanmaraş, Van'dan kadın ve erkek sporcular katıldı. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nün antrenman sahasında yapılan ve iki gün süren yarışlarda sporcular uzun atlama, engelli koşu, yüksek atlama, 100, 200, 400 ve 1500 metrede kıyasıya mücadele etti. Bireysel ve takım halinde yarışan atletleri, arkadaşları saha kenarındaki tel örgülerden tezahürat yaparak destekledi.

SPORCULAR ZOR ISINDI



Yarışmalarda hakemler mont, bere ve eldiven takarken hava sıcaklığının sıfırın altında 4 derece olarak hissedildiği ve rüzgarın etkili olduğu alanda şort ve tişört giyen sporcular soğuk havada uzun süre ısınmaya çalıştı.

"SOĞUK YAPACAĞIMIZ DERECELERİ ETKİLEDİ"

Ayazdan çok etkilendiklerini ve yarışa ısınamadan katıldıklarını belirten liseli sporcular, "Yarışların bir an önce başlayıp bitmesini istiyoruz. Ne kadar ısınma hareketleri yapsak da hava soğuk olduğu için üşüyoruz. Soğuk yapacağımız dereceleri etkiledi." diye konuştu.

Yarışmalarda dereceye giren sporcular 4-5 Mayıs günlerinde Ankara'da düzenlenecek Türkiye Şampiyonası'na katılmaya hak kazandı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Soğuk Hava Atletleri Etkiledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement