Somunarası 2017'de 35 Şube Açmayı Hedefliyor - Son Dakika
Güncel

Somunarası 2017'de 35 Şube Açmayı Hedefliyor

Somunarası 2017\'de 35 Şube Açmayı Hedefliyor

Balkan orjinli üç girişimci arkadaşın Türkiye'de bir araya gelerek yarattığı marka Somunarası, yeme içme sektöründe hızla yayılıyor.

12.07.2016 10:26  Güncelleme: 10:27

Birbirine benzer iki coğrafyanın; ortak damak tadı taşıdığına inanan girişimciler her iki ülkede de en çok sevilen yemeğin köfte ve çeşitleri olduğunu söylüyorlar. Girişimciler, Türkiye'de bu kadar ilgi görmelerini ve hızla büyümelerini ise özenli et seçimlerine, özel olarak ürettikleri ekmeğe ve yemek işini ciddiye almalarına bağlıyorlar.

Türkiye'nin birçok yöresine ait köftelerin anavatanı olan Balkanların en meşhur köfte çeşitlerini orjinal reçetelerine sadık kalarak samimi ve eski usul bir konseptin içinde misafirlerine sunan Somunarası uygun fiyat politikası ile de dikkat çekiyor.

Köftelerdeki yüksek kalite ve lezzet sadece besi ırkı danaların ön karkas etleri kullanılarak elde ediliyor. Taş tabanlı fırınlarda pişen somun pidesi ile birlikte metal tabaklar üzerinde servis edilen köfte çeşitlerine karamelize edilmiş soğan, domates ve közlenmiş biber eşlik ediyor. Masaya sunumları sade ve eski usulle yapılan bu köfte çeşitlerinin porsiyon büyüklüğü ise piyasa ortalamasının üzerinde.

30 aylık bir ar-ge çalışmasının sonunda altyapıya ciddi yatırımlar yaparak franchising sistemine uygun ürün gamı, tedarik ağı ve işletme yazılımları geliştiren firma yetkilileri, yeni franchise'lar ile 2016 yılında şube sayısını 20'ye çıkarmayı hedefliyor.

Açılmış olan İzmir/ Karşıyaka, İzmir/ Bornova, Antalya, Afyon, İstanbul/Levent, İstanbul/ Ümraniye şubelerinden sonra, tamamlanmak üzere olan Yozgat, Kocaeli, Bakırköy, Denizli, Isparta şubelerini, proje aşamasında olan üç şube takip edecek. Bu yılın sonuna kadar hedeflediği şube sayısına daha yılın ortasında yaklaşmış bulunan Somunarası®, 2017 sonunda en az 35 şube ile hizmet vermek amacını taşıyor.

2017 İŞ HEDEFİ : 35 TANE SOMUNARASI

Marka, gelen yoğun bayilik talepleri arasından vizyon sahibi ve mali yapısı uygun kişileri veya şirketleri doğru lokasyonlar ile eşleştirerek dikkatli büyümeye özen gösteriyor. 2017 yılı sonuna kadar İzmir-Çanakkale-Balıkesir-Bursa-Kocaeli-İstanbul-Eskişehir-Ankara-Konya-Isparta-Antalya-Denizli ve Aydın illerindeki popüler caddeler, avm'ler ve bu güzergahtaki yol üstü tesislerde yer alarak 35 şube açılması hedefleniyor. 2018 yılından sonra Karadeniz, Doğu Anadolu ve Güney Doğu illerinde de yerlerini alarak büyümeyi hedefleyen marka yetkilileri, pazardaki önemli bir boşluğu doldurduklarını da belirtti.

Somunarası® yemek keyfinin sadece lezzetten ibaret olmadığına inanıyor ve bu nedenle konuklarını keyifli tasarlanmış ve aynı zamanda misafirlerin konforu ön planda tutulmuş mekanlarında ağırlıyor. Güleryüzlü, eğitimli ve sektör tecrübesi olan personelleri markanın operasyon ekibi tarafından işe alınarak, Somunarası'nın hizmet ve ürün sunma standartlarının eğitimi veriliyor.

DİJİTAL TAKİP

Tedarik ağı ve lojistiği uluslararası standartlarda hazırlanmış ve çok kapsamlı yazılım üzerinden stokları günlük olarak takip ediliyor. Şubelerde satılan ürünlerin %95'inin tedariği merkezden sağlandığı için yatırımcılar açısından kontrolü kolay ve güvenliği yüksek bir sistem geliştirilmiş bulunuyor.

Somunarası® ailesi, yeni katılan üyeleri ile franchising ağını her geçen gün büyütüyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Somunarası 2017'de 35 Şube Açmayı Hedefliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement