Soylu Ayvacık'ta - Son Dakika
Politika

Soylu Ayvacık'ta

Soylu Ayvacık\'ta

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, Cumhurbaşkanı Adayı Recep Tayyip Erdoğan'ın 77 milyonun cumhurbaşkanı olacağını söyledi.

09.08.2014 14:42

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, Cumhurbaşkanı Adayı Recep Tayyip Erdoğan'ın 77 milyonun cumhurbaşkanı olacağını söyledi.

Genel Başkan Yardımcısı Soylu, Çanakkale'nin Ayvacık ilçesine bağlı Küçükkuyu beldesinde AK Parti'nin belde binasının açılışına katıldı. Soylu, burada yaptığı konuşmada, "Yarın hepimiz için büyük gün. Gençlerimiz, kadınlarımız, çiftçilerimiz, işçilerimiz, emekçilerimiz için yarın büyük gün. Bu ülkede mağdur ve mazlum olanlar için hepimiz için büyük gün. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın kazanmasıyla kimler cumhurbaşkanı olacak biliyor musunuz? Bu ülkenin barıştan, huzurdan ve istikrardan nasibini alan ovalar, dağlar, ağaçlar, bütün canlı varlıkların cumhurbaşkanı olacak. Bize bu büyük Anadolu'nun kapılarını açan o büyük kumandan Alparslan olacak, Ertuğrul Gazi olacak, Osman Gazi cumhurbaşkanı olacak. İstanbul'un fatihi Mehmet Sultan Han olacak. Mustafa Kemal cumhurbaşkanı olacak; Adnan Menderes, Turgut Özal ve Erbakan olacak. Tayyip Erdoğan sadece ve sadece kendine oy verenlerin cumhurbaşkanı olmayacak; Alevilerin, Kürtlerin, Yörüklerin ve Türklerin cumhurbaşkanı olacak. Tayyip Erdoğan, 77 milyonun, herkesin cumhurbaşkanı olacak" ifadelerini kullandı.

Hiç kimsenin endişe etmemesini isteyen Soylu, "Hiçbir endişe içinde olmayın. Yepyeni bir Türkiye'nin kapısını açıyoruz. Dik yürüyün. Hiçbir endişeniz olmasın. Çatlasalar da patlasalar da büyük hedeflerimize hep birlikte yürüyeceğiz. Kendi arabamızı, kendi uçağımızı, kendi milli istihbarat uydumuzu yapacağız. Dünyanın ilk on büyük devletinden biri olacağız. 12 yılda çok güzel adımlar atıldı. Türkiye çok değişti. Türkiye yenilendi. Türkiye birinci sıçramasını iyi tamamladı. Şimdi 10 Ağustos'la birlikte o yiğit adamın, o milletin adamının, 'Sadece milletin ve Allah'ın önünde eğilirim' diyen adamın, 17 Aralık'ta, 25 Aralık'ta benim ülkemi Libya'ya döndürmek isteyenlere, benim ülkemi Mısır'daki bir darbe gibi darbe ile karşı karşıya bırakmak isteyenlere, benim ülkemden bir Ukrayna çıkarmak isteyenlere karşı dik duran, tarihi değiştirmek için hep birlikte büyük bir gayreti ortaya koyan ve bu büyük medeniyeti yarına taşımak için dik duran, milletle beraber olan, Tayyip Erdoğan'ın cumhurbaşkanlığı, Türkiye için yeni bir başlangıçtır. Yarın sadece 10 Ağustos cumhurbaşkanlığı seçimi için oy atmayacağız, yeni Türkiye'nin kapılarını açacağız" diye konuştu.

Soylu, belde binası açılışı ve esnaf ziyaretinin ardından Küçükkuyu'dan ayrıldı. - ÇANAKKALE

Kaynak: İHA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement