Suriyelilere Giysi ve Gıda Yardımı - Son Dakika
Yerel

Suriyelilere Giysi ve Gıda Yardımı

Suriyelilere Giysi ve Gıda Yardımı

Ordu’nun Fatsa ilçesinde Fatsa Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu görevlileri tarafından Suriyeli vatandaşlara giysi ve temel gıda yardımında bulunuldu.

25.11.2015 10:05

Ordu'nun Fatsa ilçesinde Fatsa Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu görevlileri tarafından Suriyeli vatandaşlara giysi ve temel gıda yardımında bulunuldu.

Fatsa Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu görevlisi Fatma Madran yardımlarla ilgili yaptığı açıklamada, "Suriyeli kardeşlerimize giyim, küçük çocuklarına mama, bez, temizlik malzemeleri, ev eşyaları gibi yardımlarda bulunuyoruz. Vatandaşlarımız da bu anlamda bizlere çok yardımcı oldular ve birçok yardımı kendileri büromuza kadar getirip yaptılar. Toplamda şuan için ilçemizde 13 aile var. Bu kişilere parasal yardımı ilçe kaymakamlığımız tarafından yapılıyor. Bizler de temel ihtiyaç yardımında bulunarak kendilerine destek oluyoruz. Yardımlarımız devamlı olacaktır. Hayırsever vatandaşlar yardım yapmak isterlerse müftülüğümüze gelebilir ve yardımlarda bulunabilirler" dedi. - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Suriyelilere Giysi ve Gıda Yardımı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement