Sürmene'de "Gönül Buluşmaları" Gerçekleştirildi - Son Dakika
Yerel

Sürmene'de "Gönül Buluşmaları" Gerçekleştirildi

Trabzon'da şehit aileleri ve gazilere yönelik düzenlenen "Gönül Buluşmaları" programı, Sürmene ilçesinde de gerçekleştirildi.

07.03.2013 19:15

Trabzon'da şehit aileleri ve gazilere yönelik düzenlenen "Gönül Buluşmaları" programı, Sürmene ilçesinde de gerçekleştirildi.

Programa, Vali Recep Kızılcık ve eşi Sema Kızılcık, Garnizon Komutanı Albay İlhami Ulu, İl Jandarma Komutanı Albay Turgay Aras, Sürmene Kaymakamı Şevket Atlı, İlçe Belediye Başkanı Fikri Usta, Emniyet Müdürü Ertan Yavaş, Şehit Aileleri Derneği Trabzon Şube Başkanı İsmail Karaca, EMŞAD Derneği Trabzon Şube Başkanı Songül Erdem, Muharip Gaziler Derneği Trabzon Şube Başkanı Seyyah Sağıroğlu, şehit yakınları ve gaziler katıldı.

Vali Kızılcık, yaptığı konuşmada, canlarını vererek vatanın ilelebet Türk yurdu olarak kalmasını sağlayan şehitlere ve ebediyete intikal eden gazilere rahmet dileyerek, "Hayatlarının baharında canlarını veren şehitlerimizin bizlere yadigarları, emanetleri olan ailelerini asla ve asla yalnız bırakmayacağız. Sizlerin mahzun olmamanız için tüm ilçelerimizde ve şehir merkezinde belli aralıklarla bu programları düzenliyoruz. Şehitlerimize layık olmaya çalışıyoruz. Bizler bu vatan için, milletimiz için ne kadar hizmet etmeye çalışsak da yaptıklarımız onların gerçekleştirdiği fedakarlığın yanında bir hiçtir" dedi.

Ülke olarak özellikle son dönemlerde başka ekonomi olmak üzere önemli gelişmeler kaydedildiğini ifade eden Vali Kızılcık "Bu gelişmeler başka milletler tarafından ilgiyle izlenmektedir. Maalesef 30 yıldır karşı karşıya kaldığımız bir terör sorunu var. Bu sorunu da yüksek seciyeli milletimiz sayesinde kendi onuruna ve büyüklüğüne yaraşır adımlar atarak çözeceğiz" diye konuştu.

Vali Kızılcık, bir vatandaşın köyünde yol sorunu olduğunu dile getirmesi üzerine Kaymakam Atlı'ya sorunun çözülmesi için talimat verdi.

Programın ardından Sema Kızılcık, şehit yakınları ve gazilere çeşitli hediyeler sundu.

Muhabir: Burak Altunöz

Yayıncı: Asena Akçay - TRABZON

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Sürmene'de 'Gönül Buluşmaları' Gerçekleştirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement