Tarımsal Destekleme Dosyalarının Teslim Tarihi - Son Dakika
Yerel

Tarımsal Destekleme Dosyalarının Teslim Tarihi

Tarımsal Destekleme Dosyalarının Teslim Tarihi

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, çiftçilere ödenen destekleme dosyalarının teslim tarihini 2014 yılı için 31 Mayıs mesai bitimi olarak açıkladı.

18.04.2014 11:22

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, çiftçilere ödenen destekleme dosyalarının teslim tarihini 2014 yılı için 31 Mayıs mesai bitimi olarak açıkladı.

Edremit Ziraat Odası ikinci başkanı Ali Yılmaz Diker, AA muhabirine yaptığı açıklamada, "Bakanlık çiftçilere verdiği gübre ve mazot, zeytinyağı primi gibi destekleme dosyalarının teslimini o  yılın son gününe kadar kabul ediyordu. Bu sene bu uygulamasından vazgeçti. Bu yıl yayımlanan genelgeye göre çiftçilerin mazot ve gübre, zeytinyağı primi gibi desteklemelerden faydalanabilmeleri için  dosyalarını en geç 31 Mayıs 2014 tarihine kadar teslim etmeleri gerekiyor." dedi.

Diker, "Çiftçilerimiz mağdur olmamaları için bu güne kadarki alışkanlıklarından vazgeçerek Çiftçi Kayıt Sistemi (ÇKS) dosyalarını Ziraat Odası'ndan alarak mayıs ayının son günü mesai bitimine kadar  İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğüne teslim etmeleri gerekmektedir. Aksi takdirde çiftçilerimiz hiç bir tarımsal desteklemelerden faydalanamayacaklardır." diye konuştu. - Balıkesir

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Tarımsal Destekleme Dosyalarının Teslim Tarihi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement