Tarsus'ta İzinsiz Gösteri Yapan 4 PKK Yandaşı Tutuklandı - Son Dakika
Güncel

Tarsus'ta İzinsiz Gösteri Yapan 4 PKK Yandaşı Tutuklandı

Tarsus\'ta İzinsiz Gösteri Yapan 4 PKK Yandaşı Tutuklandı

Mersin'in Tarsus İlçesi'nde izinsiz gösterilere katılan PKK yandaşı 4 kişi tutuklandı.

17.08.2015 14:03

Mersin'in Tarsus İlçesi'nde izinsiz gösterilere katılan PKK yandaşı 4 kişi tutuklandı. Polisin yaptığı operasyonda ise kullanıma hazır 126 molotof kokteyli ele geçirildi.

Dün akşam saatlerinde PKK'nın kuruluş yıldönümünü bahane ederek Tarsus'un Şahin Mahallesi'nde bir araya gelen 25-30 kişilik bir grup yolu lastik yakarak kapattı. Bunun üzerine polis müdahale ederken, PKK yandaşları da molotof kokteyli ile saldırdı. TOMA'lar ve zırhlı araçla müdahale başlanmasıyla birlikte grup ara sokaklara dağılıp kaçmaya başlarken, yüzleri kapalı 4 kişi gözaltına alındı. Sorgularının ardından adliyeye sevk edilen G.Ç. E.M. ve 18 yaşından küçük olan M.Y. ile A.A., nöbetçi mahkemece tutuklandı.

MOLOTOF KOKTEYLERİ BULUNDU

Öte yandan, Tarsus İlçe Emniyet Müdürlüğü'nce PKK/KCK faaliyetlerine yönelik yaptığı çalışmalarda Fahrettin Paşa Mahallesi'ndeki bahçelik alanda terör nitelikli saldırı eylemlerinde kullanılmak üzere hazırlanan 7 adet dolu piknik tüpü, 5 adet dolu çakmak gazı, 6 adet kullanılmış koli bandı bulundu. Ayrıca eylemlerde kullanmak üzere 126 adet kullanıma hazır molotof kokteylli, yaklaşık 6 litre benzin, çok sayıda fitil şeklinde bez parçaları, bir cep telefonu, askeri kamuflajlı pantolon ile şapka ele geçirildi. Ele geçirilen malzemelerin kime ait olduğunu tespit etmek için çalışma başlatıldı. - Mersin

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Tarsus'ta İzinsiz Gösteri Yapan 4 PKK Yandaşı Tutuklandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement