Tayland'da Darbenin Ardından Asker Sayısı Azaldı - Son Dakika
Dünya

Tayland'da Darbenin Ardından Asker Sayısı Azaldı

Tayland\'da Darbenin Ardından Asker Sayısı Azaldı

Tayland'da geçtiğimiz Mayıs ayında ülkenin yönetimine el koyan Genelkurmay Başkanı Chan-ocha'nın, Başbakan olarak atanmasıyla Bangkok'ta sokaktaki asker sayısı azaltıldı.

26.08.2014 10:25  Güncelleme: 11:16

Tayland'da meydana gelen siyasi çalkantılar nedeniyle geçtiğimiz Mayıs ayında ordu adına ülkenin yönetimine el koyduğunu açıklayan Genelkurmay Başkanı Prayuth Chan-ocha'nın Başbakan olarak atanmasından sonra Tayland'ın başkenti Bangkok'ta sokaktaki asker sayısı azaltıldı.

Geçen Mayıs ayında ülkede yaşanan siyasi krizin daha büyük krizlere neden olmaması için ve reformlar yapmak için yönetime el koyduklarını açıklayan Genelkurmay Başkanı Prayuth Chan-ocha'nın geçen hafta Başbakan olarak atanmasından sonra ülke genelinde sokaklarda bulunan asker sayısı oldukça azaldı. Tayland'ın başkenti Bangkok sokaklarında hayat normal şartlarda sürerken, daha önceden sokaklarda bulunan asker geri çekildi.

Bangkokluların ve şehre gelen turistlerin çok rahat bir şekilde yaşadıkları kentte her şeyin serbest olduğunu belirten Dış İşleri Bakan Yardımcısı Narong Sasithorn, yabancı ülkelerden gelen gazetecilere bilgi verdi. Sasirthorn, "Darbe var ama her şey serbest. Ülkede basın özgürlüğü var" ifadelerini kullandı.

Gece hayatı ile ünlü olan kente gelen yabancı turistler ise gecenin geç saatlerine kadar sokaklarda eğlenebiliyorlar. - BANGKOK

Kaynak: İHA

Son Dakika Dünya Tayland'da Darbenin Ardından Asker Sayısı Azaldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement