Terör Saldırılarına Tepkiler - Son Dakika
Yerel

Terör Saldırılarına Tepkiler

AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Esra Özkoç, terör olaylarına karşı yapılan protesto gösterilene ilişkin, halkın sağduyulu olup, oyuna gelmemesi gerektiğini bildirdi.

11.09.2015 14:59

AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Esra Özkoç, terör olaylarına karşı yapılan protesto gösterilene ilişkin, halkın sağduyulu olup, oyuna gelmemesi gerektiğini bildirdi.

Serik ilçe teşkilatında mahalle başkanlarıyla toplantı yapan Özkoç, yaptığı açıklamada, 1 Kasım'da önemli bir seçim yaşanacağını ve çok zorlu süreçlerden geçildiğini dile getirdi.

Birlik ve beraberliği bozmak isteyenlerin olduğunu vurgulayan Özkoç, "Terörün amacı bizim bu sarsılmaz kardeşlik bağlarımızı zedelemek, kardeşler arasına fitne sokmaktır. Bizim bu oyunlara gelmememiz gerekiyor" dedi.

Bugüne kadar nice badirelerin üstesinden gelmeyi başaran Türkiye'nin, bölücü terör meselesini de çözeceğini ifade eden Özkoç, şunları kaydetti:

"Bizim mücadelemiz sadece ve sadece teröriste karşıdır. Vatandaş olarak, tahriklere, provokasyonlara asla gelmeyerek, üzerimize düşen vazifeleri yerine getirmiş oluruz. Vatandaşlarımızdan terörle mücadele sürecinde sağduyularını ve metanetlerini muhafaza etmelerini rica ediyoruz. Türkiye'nin, güvenlik güçleri başta olmak üzere, devletin tüm kurumlarının gayreti ve fedakarlığıyla terör meselesini çözecek dirayete sahip. Tüm vatandaşlarımızın devletimize güvenmesi, sağduyusunu ve soğukkanlılığını muhafaza etmesi, oyuna gelmemesi gerekir. Teröre karşı gösterilecek, en etkili tepki işte bu tavrı ortaya koyabilmektir."

Özkoç, Türkiye'nin hem terörle mücadelesini sürdüreceğini hem de demokrasisiyle ekonomisiyle gelişmeye, güçlenmeye, 2023 hedefleri doğrultusunda ilerlemeye devam edeceğini belirtti.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Terör Saldırılarına Tepkiler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement