Tokatspor'u Rahatlatan Galibiyet - Son Dakika
Güncel

Tokatspor'u Rahatlatan Galibiyet

Spor toto 2'inci lig Beyaz Grup takımı Tokatspor'un teknik direktörü Mehmet Bulut, 2-1 kazandıkları Pendikspor karşılaşması sonrası hem 3 puanın sevincini yaşadıklarını, hem de ligde rahatladıklarını söyledi.

14.04.2014 13:26

Spor toto 2'inci lig Beyaz Grup takımı Tokatspor'un teknik direktörü Mehmet Bulut, 2-1 kazandıkları Pendikspor karşılaşması sonrası hem 3 puanın sevincini yaşadıklarını, hem de ligde rahatladıklarını söyledi.

Ligde 30'uncu haftanın sonunda topladığı 34 puanla 12'nci sırada yer alan Tokatspor, oynayacağı son 4 karşılaşma öncesi küme düşme hattından büyük ölçüde uzaklaştı. Mehmet Bulut, Pendikspor maçını kazandıkları için mutlu olduklarını belirtirken şöyle dedi:

"Pendikspor, liderlik şansı olan bir takımdı. Ligin iyi ve iddialı bir ekibiydi. Ama futbolcularım iyi futbol oynadılar, iyi mücadele ettiler ve bunun neticesi haklı bir galibiyet aldılar. Çok önemli bir avantaj elde ettik. Matematiksel olmasa dahi bayağı rahatladık. Önümüzde bir Turgutluspor maçı var. Onu da kayıpsız geçer, en azından 1 puanla dönersek matematiksel olarak da ligde kalmış olacağız. Pendikspor karşılaşmasında bizi yalnız bırakmayan taraftarlarımaza da teşekkür ediyoruz." - Tokat

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Tokatspor'u Rahatlatan Galibiyet - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement