Tosya'da Belge Töreni Düzenlendi - Son Dakika
Güncel

Tosya'da Belge Töreni Düzenlendi

Tosya ilçesinde düzenlenen Kaynakçı Geliştirme Eğitimi seminerinde kursiyerlere belge verildi.

14.04.2016 15:13

Tosya ilçesinde düzenlenen Kaynakçı Geliştirme Eğitimi seminerinde kursiyerlere belge verildi.

Tosya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Konferans Salonu'nda düzenlenen törende konuşan Tosya İlçe Milli Eğitim Müdürü Volkan Pullu, Gedik Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Kaynak Teknolojisi Programı Öğretim Görevlisi Celalettin Dündar tarafından verilen seminer çok yararlı olduğunu söyledi.

Gedik Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Kaynak Teknolojisi Programı Öğretim Görevlisi Celalettin Dündar ise, ülke kalkınmasına katkı sağlamayı hedeflediklerini kaydetti.

Üretim yapmadan toplumun ayakta duramayacağını ifade eden Dündar, "Bazı sanayicilerimiz bizleri akşamları çağırarak bilgilerimizden faydalandılar. Bizler yılda en az 8 kez milli eğitimden onaylı programlar düzenliyor ve belge veriyoruz. 50 yıldan bu yana bu tür programları yapmasaydık hem biz hemde ülkemiz gelişemezdi. Bu tür programlara destek vermeye bundan önce hayır demedik, bundan sonra da hayır demeyiz. Ben seminerimize gösterilen ilgi ve ala nedeniyle hepinize teşekkür ederim." dedi.

Tosya Mesleki Eğitim Merkezi Müdürü Nuri Erdem de, katılımcılara ve seminerin hazırlanmasında emeği geçenlere teşekkür etti.

Konuşmaların ardından, seminere katılanlara belgeleri verildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Tosya'da Belge Töreni Düzenlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement