Ultra Europe 2014 Sahnesinde İlk Türk Dj - Son Dakika
Magazin

Ultra Europe 2014 Sahnesinde İlk Türk Dj

Ultra Europe 2014 Sahnesinde İlk Türk Dj

11-12-13 Temmuz’da Hırvatistan’ın Split şehrinde gerçekleşecek festivale Türkiye’den davet edilen ilk Türk DJ olan Emrah İş, performansını 12 Temmuz’da gerçekleştirecek.

05.07.2014 10:45

11-12-13 Temmuz'da Hırvatistan'ın Split şehrinde gerçekleşecek festivale Türkiye'den davet edilen ilk Türk DJ olan Emrah İş, performansını 12 Temmuz'da gerçekleştirecek.

Hem Türkiye, hem de dünya çapında hayran kitlesine sahip olan ve elektronik dans müziğinin öncülerinden kabul edilen İş, dünyanın en büyük festivallerinden biri olan Ultra Europe 2014 sahnesinde olacak.

Faruk Sabancı ile kurdukları Qubicon grubunun ilk çalışması olan "Utopia" şarkısıyla da dünyanın en büyük plak şirketlerinden Armada Music aracılığıyla binlerce dinleyicinin beğenisini kazanarak Beatport'ta #39. sırayı almayı başaran İş, "Türkiye'de artık elektronik müzik adına pek çok başarılı çalışma yapılıyor, bu festivale davet edilmiş olmam benim için sürpriz değil, tabii ki çok mutluyum. Çok yakında yine büyük bir projede yer alacağım" dedi ve elektronik müzik severlere yeni sürprizleri olacağını müjdeledi.

Emrah İş, bugüne kadar David Guetta, Tiesto, Steve Aoki gibi birçok ünlü DJ ile de aynı sahneyi paylaşmıştı. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Magazin Ultra Europe 2014 Sahnesinde İlk Türk Dj - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement