Vali Çakacak, Huzurevi Sakinleri ile Bayramlaştı - Son Dakika
Yerel

Vali Çakacak, Huzurevi Sakinleri ile Bayramlaştı

Vali Çakacak, Huzurevi Sakinleri ile Bayramlaştı

Mersin Valisi Özdemir Çakacak, Yardım ve İyilik Vakfı Huzurevi’nde kalan vatandaşları ziyaret ederek Kurban Bayramı’nı kutladı.

24.09.2015 21:48

Mersin Valisi Özdemir Çakacak, Yardım ve İyilik Vakfı Huzurevi'nde kalan vatandaşları ziyaret ederek Kurban Bayramı'nı kutladı.

Mersin merkez ilçe Toroslar sınırları içerisinde bulunan huzurevini eşi Kevser Çakacak ile birlikte ziyaret eden Vali Çakacak'a, Akdeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Nejat Atilla Demirhan, Vali Yardımcısı Aylin Kırcı Duman, Toroslar Kaymakamı Kaya Çıtak, Sahil Güvenlik Akdeniz Bölge Komutanı Albay Fatih Erhan, İl Jandarma Komutan Vekili Mustafa Kemal Timuroğlu ile Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Hasan Gökbel de eşlik etti.

Ziyarette huzurevi sakinlerinin elini öperek bayramlarını kutlayan Vali Çakacak ve eşi, huzurevi sakinlerine karanfil verdi. Huzurevinde kalan yaşlılarla tek tek bayramlaşıp sohbet eden Vali Çakacak ve eşi, duygulu anlar yaşadılar.

Bayramlarda önce aile büyüklerinin ziyaret edildiğini, sonra da küçüklerin sevindirildiğini ifade eden Vali Çakacak, "Bayramlarda eş, dost ve akraba ziyaret edilir. Bizler de her bayram olduğu gibi bu bayramda da büyüklerimizle bayramlaşmak için huzurevine geldik. Onların ellerini öperek hayır dualarını almak bizler için çok önemli. Sevginin paylaşarak yayıldığı gerçeğiyle büyüklerimizi, şehit ailelerimizi, gazilerimizi ve hastalarımızı ziyaret etmeyi bu bağlamda oldukça önemsiyoruz" ifadelerini kullandı. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Vali Çakacak, Huzurevi Sakinleri ile Bayramlaştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement