Yaşar Konseri Moi Sahne'de - Son Dakika
Güncel

Yaşar Konseri Moi Sahne'de

Türk Pop Müziği'nin başarılı ismi Yaşar, İstanbul'un en modern sahnelerinden biri olan MOİ Sahne'de İstanbul Sanat Geceleri kapsamında unutulmaz bir konser verecek.

04.04.2016 08:17

6 Nisan Çarşamba günü düzenlenecek konserde Yaşar, en sevilen şarkılarını seslendirecek

Türkiye'nin en büyük alışveriş, eğlence ve yaşam merkezi Mall of İstanbul, MOİ Sahne'de Türk Pop Müziği'nin sevilen ismi Yaşar'ı ağırlıyor. 'Yaşar' konseri 6 Nisan Çarşamba günü saat 21.00'de Pera Event organizatörlüğünde MOİ Sahne'de düzenlenecek.

Kariyerine 1996 yılında çıkardığı 'Divane' albümüyle 'Altın Plak' alarak başarılı bir başlangıç yapan Yaşar, 'Aldanırım, Kuşlar, Kumralım, Gel Benimle…' gibi sevilen şarkılarıyla geniş kitlelere ulaştı. Bestekar, şair ve yorumcu Yaşar, 90'lı ve 2000'li yılların en önemli pop müzik sanatçılarından biri sayılıyor. 3'ü remix olmak kaydıyla toplamda 14 albüm yayımlayan Yaşar, yurt içi ve yurt dışında pek çok ünlü sanatçının albümüne yorumcu olarak da katkıda bulundu.

MOİ Sahne'de bir diskografi tadında geçecek konserde Yaşar, geçmişten bugüne en sevilen şarkılarını seslendirecek. Konser biletleri www.biletix.com'dan ve MOİ Sahne'den temin edilebiliyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Yaşar Konseri Moi Sahne'de - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement