Yerel Seçimlere Doğru - Son Dakika
Yerel

Yerel Seçimlere Doğru

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Açba, Bolvadin ilçesini ziyaret ederek Bolvadin Belediye Başkan adayı Kayacan ile mahalle ziyaretlerine katıldı.

26.03.2014 16:01

AFYONKARAHİSAR (AA) AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Sait Açba, Bolvadin ilçesini ziyaret ederek Bolvadin Belediye Başkan adayı Fatih Kayacan ile mahalle ziyaretlerine katıldı.

Açba'nın ziyaretlerine, Kayacan, Bolvadin AK Parti İlçe Teşkilat Başkanı Musa Pektaş ve AK Parti Meclis üyeleri katıldı.

Açba, burada yaptığı konuşmada, ülke genelinde her bölgeye yüzlerce icraatın AK Parti sayesinde olduğunu söyledi.

Yapılan birçok icraatın ve bizi 2023 yılında bekleyen dünyanın en büyük devletleri arasındaki yerimizin hazır olduğunu ve Türk halkının AK Parti'ye ve başbakanımıza sahip çıkacağına inancının sonsuz olduğunu belirten Açba, "Bolvadin halkına güveniyorum. Afyonkarahisar bölgesinde en çok oyun Bolvadin'den geleceğine inanıyorum" dedi.

Kayacan ise geçtiğimiz yıllarda mahallede bulunan sağlık ocağının tekrar getirilmesi için ellerinden gelenin yapıldığını ve Gökçe Yayla Mahallesi'nin önümüzdeki yıllarda daha çok canlanacağını ve şu anda mahallede bulunan Öğretmen Lisesi'nin yanına inşa edilen pansiyonun bu mahalleye daha da can katacağını, mahallede bulunan gençlerin iş ve AŞ sıkıntısının olmayacağı yeni bir Bolvadin inşa edeceklerini ifade etti. - Afyon

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Yerel Seçimlere Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement