Yosk'un Milli Yıldızları Yuvadan Uçtu - Son Dakika
Spor

Yosk'un Milli Yıldızları Yuvadan Uçtu

Yosk\'un Milli Yıldızları Yuvadan Uçtu

2014-2015 sezonunda Garanti Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi’nde edecek olan Yalova Ortopedikler Spor Kulübü, 3 milli yıldızı Ahmet İkizoğlu, Eyüp Atırcıoğlu ve Şuayip Kablan’ı rakiplerine kaptırdı.

12.09.2014 15:29

2014-2015 sezonunda Garanti Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi'nde edecek olan Yalova Ortopedikler Spor Kulübü, 3 milli yıldızı Ahmet İkizoğlu, Eyüp Atırcıoğlu ve Şuayip Kablan'ı rakiplerine kaptırdı.

Maddi kriz içerisinde olan YOSK'un geçtiğimiz sezonlarda Süper Lig'de elde ettiği başarılarda pay sahibi olan 3 oyuncu gelecek sezon eski takımlarına rakip olacak. YOSK'un milli yıldızlarından guard pozisyonunda oynayan Ahmet İkizoğlu, Eyüp Atırcıoğlu Garanti Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi'nin yeni ekiplerinden Pendik Belediyesi Anadolu Yakası ESK takımına, pivot oyuncusu Şuayip Kaplan ise Ankara Yenimahalle takımına transfer oldu.

Yalova Ortopedikler Spor Kulübü ile yollarını ayırdıklarını belirten Ahmet İkizoğlu, Eyüp Atırcıoğlu ve Şuayip Kablan, Yalova ekibinde birçok hatıları olduğunu, ancak ayrılık vaktinin geldiğini belirterek, eski takımlarına başarılar dilediler. - YALOVA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Yosk'un Milli Yıldızları Yuvadan Uçtu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement