Zile'de Yurt Öğrencilerine Kariyer Semineri - Son Dakika
Yerel

Zile'de Yurt Öğrencilerine Kariyer Semineri

Zile\'de Yurt Öğrencilerine Kariyer Semineri

Kredi ve Yurtlar Kurumu(KYK) Zile Yurdu’nda kalan üniversite öğrencilerine “kariyer” semineri verildi.

11.11.2015 10:54

Kredi ve Yurtlar Kurumu(KYK) Zile Yurdu'nda kalan üniversite öğrencilerine "kariyer" semineri verildi.

Gençlik ve Spor Bakanlığı Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu Müdürlüğü'ne bağlı Zile Yurdu'nda kalan öğrencilere yönelik "Kariyer Planlaması" konulu seminer düzenlendi. Kredi yurdunun toplantı salonunda düzenlenen seminer saygı duruşu yapılması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Zile Mesleki Eğitim Merkezi Müdür Yardımcısı Dursun Bek seminerde yaptığı konuşmada öğrencilere çeşitli tavsiyelerde bulundu.

Zile Belediye Başkanı Lütfi Vidinel, "Bireyin kendi özelliklerini, karakteristik yapısı ve iş yapma tarzı kendini tanıma adına önemli unsurlardır. Kendini tanıma kariyer planlamanın olmazsa olmazıdır. Kendimizi tanımak için bireysel bir çaba göstermeniz yeterli olacaktır" diye konuştu.

Seminerde İlçe Kaymakamı Erdoğan Turan Ermiş de yurt öğrencilerine, "Yapacağınız işte kendinizi mesleki açıdan geliştireceğini düşündüğünüz konuları tespit edip, bir uzmanından destek alarak, ilgi alanı ve becerileriniz doğrultusunda ilerlemelisiniz" dedi.

Eğitim semineri soru-cevap kısmıyla tamamlanırken öğrenciler seminerin kendileri için oldukça faydalı olduğunu belirttiler. Seminere ayrıca Zile Kredi ve Yurt Müdürü Duran Kılıç, İlçe Gençlik Hizmetleri Spor Müdürü Adnan Bayraktar, Zile Mesleki Eğitim Merkezi Müdürü Ali Pilavcıoğlu ve öğrenciler katıldı. - TOKAT

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Zile'de Yurt Öğrencilerine Kariyer Semineri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement