Zonguldak Kömürspor'da Liderliği Kaybetme Üzüntüsü - Son Dakika
Spor

Zonguldak Kömürspor'da Liderliği Kaybetme Üzüntüsü

Spor Toto 3. Lig 1. Grup'ta mücadele eden Zonguldak Kömürspor'da, ligdeki ilk yenilginin alınarak liderliği kaybetmenin üzüntüsü yaşanıyor.

25.11.2014 12:49

Spor Toto 3. Lig 1. Grup'ta mücadele eden Zonguldak Kömürspor'da, ligin 13. haftasında alınan ilk yenilgiyle liderliği kaybetmenin üzüntüsü yaşanıyor.

Teknik Direktörü Cahit Terzi, AA muhabirine yaptığı açıklamada, geçen hafta sonu deplasmanda oynadıkları Niğde Belediyespor'a maçın uzatma dakikalarında yedikleri golle 1-0 yenildikleri hatırlatarak, hak etmedikleri bir mağlubiyet aldıklarını söyledi.

Mağlubiyeti bir iş kazası olarak değerlendirdiklerini dile getiren Terzi, "Ligdeki ilk yenilgimizi aldık. Futbolda bunlar var. Tabi ki üzüntülüyüz. Bu hafta sahamızdaki Çatalca Spor maçı bizim için çok önemli. Mutlaka rakibimizi yenmemiz gerekiyor. Karşılaşma zorlu geçecek. Maçı kazanarak taraftarımıza ve Zonguldak halkına kendimizi affettirmek istiyoruz" diye konuştu.

Terzi,  Onur Eriş'in sarı kart cezalısı olduğunu, Burak Et'in de sakatlığının sürdüğünü belirterek, takımlarında başka eksik oyuncunun bulunmadığını, maçın hazırlıklarına başladıklarını kaydetti. - Zonguldak

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Zonguldak Kömürspor'da Liderliği Kaybetme Üzüntüsü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement