Burçların Stili 1V1Y MAG'da - Son Dakika
Kadın

Burçların Stili 1V1Y MAG'da

Burçların Stili 1V1Y MAG\'da

Ceylan Atınç, 1V1Y MAG için 12 burcun gardırobunda öne çıkan parçaları ele alan özel bir moda çekimi gerçekleştirdi.

22.01.2013 08:29

"Hangi burç nasıl giyinmeli?" İçinden Moda Çıkan Alışveriş Sitesi 1V1Y.COM, online dergisi 1V1Y MAG'ın yeni sayısında bu soruya yanıt veriyor ve burçların kişilerin stili üzerindeki etkilerini yaptığı özel haberlerle ele alıyor.

İçinden Moda Çıkan Alışveriş Sitesi 1V1Y.COM'un stil rehberi ve Türkiye'nin ilk interaktif moda dergisi 1V1Y MAG, yeni sayısında okuyucularına yine modayla dolu sayfalar hazırladı.

Bu sayıda popüler moda editörü ve blogger Ceylan Atınç, 1V1Y MAG için 12 burcun gardırobunda öne çıkan parçaları ele alan özel bir moda çekimi gerçekleştirdi.

Moda çekiminin yanı sıra burçların özelliklerinin giyim tarzı üzerindeki etkileri de bu sayıda yer alan ilgi çekici konulardan biri. Peki, hangi burç nasıl bir stil tercih ediyor? Her burcun beğeni ve zevklerine göre aksesuardan ayakkabıya, giyimden kozmetiğe stil profilleri en ince detaylarıyla yeni sayıda hayat buluyor. 1V1Y MAG'da bu ayın burcu Oğlak burcunun stili, karakteristik ayrıntılar içeriyor. Rahatına düşkün olan Oğlaklar için kurtarıcı parçalar ve diğer 11 burcun vazgeçilmezleri 1V1Y MAG'da.

Maritsa.co bloguyla dikkatleri üzerine toplayan Meriç Küçük ise yıl sonu değerlendirmesi yapıyor ve 2012 yılı için hazırladığı TOP 10 listesi ile moda hafızamızı güçlendiriyor. Moda takvimi tadında Best of 2012 çarpıcı olaylarla bu sayıda!

Öte yandan şık erkeğin vazgeçilmezi Brogue olarak bilinen klasik ayakkabıların farklı modelleri ve sezonun gözdelerinden pembe altın kaplamalı saat tasarımlarına da derginin yeni sayısında göz atabilirsiniz.

Bir Varmış Bir Yokmuş'a üye olmak, en iyi markalara ve sezonun en iyi koleksiyonlarına kaçırılmayacak fırsatlarla sahip olmak için de http://www.1v1y.com adresini tıklayabilir, 1V1Y MAG'a http://mag.1v1y.com adresinden ulaşabilirsiniz.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Kadın Burçların Stili 1V1Y MAG'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement