Caddebostan Sahil'de Çocuk Şenliği Var! - Son Dakika
Kadın

Caddebostan Sahil'de Çocuk Şenliği Var!

Caddebostan Sahil\'de Çocuk Şenliği Var!

2 Eylül Pazar günü düzenlecek olan çocuk şenliği, 0-12 yaş arası miniklerin ve ebeveynlerin hem eğlenmelerini hem bilgilenmelerini sağlamayı amaçlıyor.

31.08.2012 19:00

Y Kare PR, AnneCee Organizasyon tarafından, İstanbul Büyükşehir Belediyesi iş birliği ve Sütaş Ana Sponsorluğunda gerçekleştirilecek olan Caddebostan çocuk Şenliği; keyifli aktiviteler, oyunlar ve seminerlerle renklenecek. çocukların sponspor firmaların eşliğinde keyifli vakit geçireceği etkinlikte ebeveynler uzman kişiler tarafından verilecek olan seminerlerle bilgilenecekler.

Şenlikte geleneksel/ modern oyunların dışında halat çekme, aerobik gibi sportif aktiviteler, yarışmalar ve daha pek çok sürpriz eşliğinde aileler uzun süre unutamayacakları bir gün geçirecekler.

Etkinliğin radyo sponsoru olan İstanbul FM' in müzik yayınıyla renklenecek olan alanda Chicco, Can Bebe, Sütaş gibi beğenilen markaların standları da yer alacak.

Engelli çocukların da unutulmadığı organizasyonda; ilgili derneklerin ve eğitim merkezlerinin standları da yer alacak. Bu sayede ziyaretçiler; kurumlar ve çalışmalarıyla ilgili ilk ağızdan bilgilenme fırsatı bulacaklar.

Caddebostan sahilde halka açık olarak düzenlecek şenliğe 0-12 yaş arası çocukların ve ebeveynlerinin ilgili göstermesi bekleniyor.

Kaynak: Womenist.net

Son Dakika Kadın Caddebostan Sahil'de Çocuk Şenliği Var! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement