Chicco'dan Sivrisinek Kovar Serisi - Son Dakika
Kadın

Chicco'dan Sivrisinek Kovar Serisi

Chicco\'dan Sivrisinek Kovar Serisi

Yaz mevsimi, deniz, güneş ve kaçınılmaz olan sivrisinekler... Çocuklarınızın cildini ve uykusunu bu yaz riske atmayın...

28.05.2012 13:40  Güncelleme: 09:15

Güneş bize kendimizi iyi hissettirir ve açık havada olabildiğince çok zaman geçirmek isteriz. Ama yaz demek sivrisinek mevsimi demektir! İklim değişikliği ve beraberinde getirdiği nemlilik oranlarındaki artış, dünyanın pek çok yerinde zaten var olan sivrisinek problemini daha da vahim hale getirmiştir. Dahası, sıradan sivrisineklerden farklı olarak genelde gündüz sokan ve üstelik daha soğuk havalara da dayanabilen bazı agresif sivrisinek türlerinin (örn. Asya Kaplan sivrisineği) sayısı giderek artmaktadır.

Ne yazık ki, savunmasız oldukları için çocuklar sivrisineklerin en sevdiği kurbanlarıdır. Ayrıca, çocukların ciltleri son derece hassas olduğu için güvenli ve doğal ürünler kullanılarak korunmaları çok önemlidir.

Chicco'nun özellikle bebekler ve çocuklar için geliştirdiği yeni sineksavar ürün serisi Chicco'nun onları koruma konusunda uzun yıllar boyunca edindiği engin deneyimlerin eseridir. Eksiksiz, güvenli ve etkili ürün serisi bebeğinizin cildini yaz aylarında sivrisinek ve diğer böcek sokmalarına karşı korur. Sivrisineksavar serisi Sivrisinek Kovucu Sprey, Sivrisinek Kovucu Roll On ve Sivrisinek Kovucu Jel olmak üzere 3 farklı alternatif sunmaktadır.

Piyasadaki çoğu ürün kimyasal kökenli aktif bileşenler içermektedir. En çok kullanılanlar arasında yer alan Ikaridin ve Dietiltoluamit (DEET), çok düşük dozlarda bile, iki yaşından küçük çocuklar için tavsiye edilmemektedir.

Yeni Chicco sivrisinek savar ürün serisinde Avustralya'ya özgü bir okaliptüs (Eucalyptus Maculata Citrodiora) türünden elde edilen doğal kökenli bir aktif bileşen olan Citriodiol kullanılmaktadır. Citriodiol'un sinek savma konusundaki etkinliği yaygın olarak bilinmektedir. Bu etkinliği, Citriodiol'u dünyanın en güvenilir aktif bileşenlerinden biri haline getirir

Hassas Koruma

Dermatolojik olarak test edilmiştir

Chicco sivrisinek savar ürün serisindeki tüm ürünler dermatolojik olarak test edilmiştir, dolayısıyla en hassas ciltlerde bile güvenle kullanılmaya uygundur. Alkol, renklendirici ve paraben içermeyen Chicco ürünleri bebek ve çocuklar (3 ay+), hamileler ve genel olarak cildi hassas olanlar için özel olarak geliştirilmiştir.

Gece-Gündüz Koruma

Yeni Chicco sivrisinek savar ürün serisinin özel formülü, hem gece hem de gündüz kullanımına uygundur. Dünya genelinde sayıları giderek artan, en rahatsız edici sivrisinek türlerinden biri olan Asya Kaplan sivrisineği (Aedes Albopictus) de dâhil olmak üzere en yaygın sivrisinek türlerine karşı mükemmel koruma sağlar

Uzun Süreli Koruma

Chicco'nun sivrisinek savar ürünleri, piyasada sunulan doğal sivrisinek savarların çoğundan daha uzun süre etkilidir. Tek bir uygulamayla bebeğinizin cildini sivrisinek sokmalarına karşı 3 saate kadar korur. Daha uzun süreli korumaya ihtiyaç duyulduğunda ürün tekrar uygulanabilir.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Kadın Chicco'dan Sivrisinek Kovar Serisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement