Ucuz Uçak Bileti mi Arıyorsunuz? - Son Dakika
Kadın

Ucuz Uçak Bileti mi Arıyorsunuz?

Ucuz Uçak Bileti mi Arıyorsunuz?

İhtiyacınız olan uçak biletine ulaşmak için kapı kapı, site site dolaşmanıza gerek yok. Hem yurt içi hem de yurt dışı uçuşlarınız için onlarca havayolu şirketiyle anlaşmalı olan, ucuz bilet bulabileceğiniz adreslerden de yararlanabilirsiniz...

14.03.2012 15:30

Expedia

Microsoft tarafından 1995 yılında kurulan online seyahat acentası Expedia, ucuz uçak biletleri için tercih edebileceğiniz bir adres. Şirket; uçak bileti dışında hotel, kiralık otomobil, tarihi mekAnlara giriş biletlerini de sitesinde sunuyor. iPhone, iPad ve Android telefonlar için ücretsiz uygulamasını da sitesinden indirebilirsiniz. Kaliteli bir hizmet anlayışı olan, en popüler seyahat şirketlerinden biri doğrusu...

Web: http://www.expedia.com/

Facebook: http://www.facebook.com/expedia

Twitter: https://twitter.com/#!/expedia

Ekobilet

Trek Turizm A.Ş'nin ekonomik uçak bileti bulmanızda yardımcı olan sitesi ekobilet.com, sayısız havayolu şirketine ait ucuz ve taksitli uçak bileti satın almanıza yardımcı oluyor. Ayrıca otel rezervasyonları ve araç kiralama opsiyonları için de tercih edebilirsiniz. Güncel haber ve promosyonları takip ettiğinizde gerçekten de avantajlı bir alışiveriş yapma şansınız var.

Web: http://www.ekobilet.com/

çağrı Merkezi: 444 87 35

Facebook: http://www.facebook.com/trekturizm'ref=ts&sk=app_190322544333196#!/trekturizm

Twitter: https://twitter.com/#!/search/ekobilet_com

CheapTickets

Dünyanın önde gelen online uçak bileti hizmet sağlayıcılarından biri de CheapTickets. 2001 yılında Hollanda'da kurulan şirket, aynı zamanda ülkesinin en büyük seyahat acentalarından. Diğerlerinde olduğu gibi, CheapTickets'ta da otel ve araç kiralama seçenekleriniz de mevcut.

Web: http://www.cheaptickets.de/en/

Ucuzabilet

Sunduğu promosyonlar ve indirimlerle, son derece cazip fırsatlar sunan Ucuzabilet ile uçmayan fiyatlarla uçma şansına sahipsiniz. Neredeyse her gün ayrı bir fırsat var. Seyahat planlarınızı yaparken, bir göz atmadan geçmeyin deriz. Kredi kartları için de oldukça avantajlı taksit seçenekleri bulunuyor.

Web: http://www.ucuzabilet.com/

çağrı Merkezi: 216 444 87 87

Twitter: https://twitter.com/#!/Ucuzabilet

eDreams

Genel merkezi Barcelona'da olan eDreams, adı gibi gerçekten de rüyada görebileceğiniz fiyatlar sunabiliyor. Ucuz uçak biletlerine online olarak ulaşabilmenizin yanı sıra oteller için de erkenden, avantajlı fiyatlarla rezervasyon yaptırabilirsiniz. Tek tıkla tarifeli ve tarifesiz uçuşlara ulaşabileceğiniz gibi dünya çapındaki araç markalarını da alış ve iade detaylarını girerek önceden planlayarak kiralama şansına da sahipsiniz.

Web: http://www.edreams.com.tr/

çağrı Merkezi: 444 25 92

Facebook: http://www.facebook.com/eDreams.EN'ref=ts&sk=wall

Superbilet

Size en ekonomik ve kolay seyahat seçenekleri sunmaya çalışan bir başka online bilet adresi de superbilet! Yerbul Yeni Nesil Seyahat Servisleri A.Ş. markası olan site, dünyanın her yerine 750'den fazla Havayolu ile uçabilmenizi sağlayacak bir ağ oluşturmuş. Ayrıca yurt içi ucuz uçak bileti sağlama konusunda da Turk.Travel ile çalışıyor.

Web: http://www.superbilet.com/

çağrı Merkezi: 444 68 35 (Yurt dışı uçak bileti için)

216 372 51 44 (Yurt içi uçak bileti için)

Lastminute

Sadece uçak bileti değil, otel, tatil, araç kiralama, Spa, tiyatro, restoran rezervasyonlarınız için de kullanabileceğiniz uluslar arası geçerliliği olan ve oldukça popüler bir site. Adından da anlaşılacağı gibi, son dakikaya kadar fırsatları kollamaya devam edebilirsiniz.

Web: http://www.lastminute.com/

Kaynak: Womenist.net

Son Dakika Kadın Ucuz Uçak Bileti mi Arıyorsunuz? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement