13. Uluslararası Sapanca Şiir Akşamları - Son Dakika
Kültür Sanat

13. Uluslararası Sapanca Şiir Akşamları

13. Uluslararası Sapanca Şiir Akşamları

Sakarya Valisi Büyük."Uluslararası Sapanca Şiir Akşamları'nda çeşitli ülkelerden 23 edebiyatçı ve şair, şiir dinletisi sunacak".

17.06.2013 15:52

- Sakarya Valisi Büyük:

"Uluslararası Sapanca Şiir Akşamları'nda çeşitli ülkelerden 23 edebiyatçı ve şair, şiir dinletisi sunacak"

Sapanca ilçesindeki dinlenme tesislerinde düzenlenen basın toplantısında konuşan Sakarya Valisi Mustafa Büyük, yıl boyunca birçok sanat etkinliği gerçekleştirildiğini söyledi.

"Uluslararası Sapanca Şiir Akşamları'nda çeşitli ülkelerden 23 edebiyatçı ve şair, şiir dinletisi sunacak" diyen Büyük, kamu kuruluşları, sivil toplum örgütleri ve vatandaşlardan etkinlikle ilgili öneri beklediklerini anlattı.

Sapanca Kaymakamı Osman Sarı ise etkinliğin gerçekleşmesinde önemli katkıları olan Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreteri Mustafa İsen ve yerel idarecilere teşekkür ederek, hedeflerinin Sapanca'nın sadece turizim yönünden değil, kültür ve edebiyat yönünden de tanıtılmasını sağlamak olduğunu vurguladı.

Sapanca Belediye Başkanı İbrahim Uslu da 13 yıldan beri devam eden şiir akşamlarının kendileri için önemli olduğunu, yurt içinden ve dışından gelen edebiyatçı ve şairleri, Sakaryalılarla buluşturmaktan memnuniyet duyduklarını belirtti.

Etkinlik, 22 Haziran Cumartesi günü Sapanca Gölü kıyısında düzenlenecek. - Sakarya

Kaynak: AA

Son Dakika Kültür Sanat 13. Uluslararası Sapanca Şiir Akşamları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement