Bezirgan Oyununa İzleyicisinden Tam Not - Son Dakika
Kültür Sanat

Bezirgan Oyununa İzleyicisinden Tam Not

Bezirgan Oyununa İzleyicisinden Tam Not

Başakşehir Belediyesi Bahçeşehir Kültür Sanat Merkezi'nde sergilenen Bezirgan oyunu izleyicisinden tam not aldı.

23.03.2013 15:38

Cem Davran ve İstanbul Halk Tiyatrosu'nun dev kadrosu tarafından Başakşehir Belediyesi Bahçeşehir Kültür Sanat Merkezi'nde (BKSM) sergilenen Bezirgan oyunu izleyicisinden tam not aldı.

Molière'in en çok oynanan ve bilinen oyunlarından biri olan Bezirgân'ın özgün oyunu Tartuffe, sanatın buluşma noktası Bahçeşehir Kültür Sanat Merkezi'nde 1000'den fazla kişi tarafından izlendi.

Bir burjuvanın evine kapağı atmış bir din tacirinin serüvenlerinin anlatıldığı oyunun yönetmenliğini Yıldıray Şahinler yapmış. Cem DAVRAN, Erkan CAN, Şebnem BOZOKLU, Bahtiyar ENGİN, Faruk AKGÖREN, Aytek ÖNAL, Selin YENİNCİ, Selim Can YALÇIN'ın performanslarıyla göz doldurduğu uyarlama oyunda sürprizler hiç bitmiyor.

ERKAN CAN; 'Başakşehir Belediye'sine Özel Teşekkür…'

Can , oyun öncesi yapmış olduğu konuşmasında: "Çok iyi bir iş çıkarılmış. Salon etkileyici ve büyük prodüksiyonlar için ideal' mesajını verdi. Büyük tiyatro ustası Bahtiyar Engin ise 'Başakşehir Belediyesi'ne sanata gösterdiği özen ve düzen için teşekkür ederiz…

diyerek duygularını belirtti.

ŞEBNEM BOZOKLU ; 'Diğer Belediyelere Örnek Olsun…'

Ekranların ve sahnelerin aranılan yüzü Şebnem Bozoklu' da yaptığı açıklamada ' BKSM gerçek mimari ustalıkla yapılmış bir salon . Kulisler büyük ve konforlu. Burada çok güzel ağırlandık. Benim şimdiye kadar oynadığım en büyük salon ve sahne. Beni çok şaşırttı. Diğer belediyelere de örnek olmasını dilerim' ifadesini kullandı.

CEM DAVRAN; ' BKSM Şıkır Şıkır Bir Salon Olmuş'

Başakşehir Belediyesi tarafından hizmete açılan 1219 kişilik Bahçeşehir Kültür Sanat Merkezi'ni çok beğendiğini, akustiği, teknik donanımı ile çok güzel bir iş yapıldığını belirten Davran, emeği geçen herkese, hayatını tiyatroya adamış sanatçılar adına teşekkür etti.

Ayakta Alkışlandılar…

Oyunu izlemek için Bahçeşehir Kültür Sanat Merkezi'ni dolduran tiyatroseverler, ünlü tiyatrocuları yalnız bırakmazken, İstanbul Halk Tiyatrosu'nun performansı parmak ısırttı. Sanatçılar, oyun sonunda uzun süre ayakta alkışlanarak uğurlandılar.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Kültür Sanat Bezirgan Oyununa İzleyicisinden Tam Not - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement