Çarşamba Belediyesi Kültür Sanat Kursları Gösterisi - Son Dakika
Kültür Sanat

Çarşamba Belediyesi Kültür Sanat Kursları Gösterisi

Çarşamba Belediyesi Kültür Sanat Kursları Gösterisi

Çarşamba Belediyesi ve Halk Eğitimi Merkezi iş birliğinde düzenlenen ücretsiz kültür sanat kurslarındaki kursiyerler tarafından gösteri sahnelendi. Piyano resitalinden yöresel halk oyunlarına kadar pek çok gösterinin sergilendiği programda başarılı olan kursiyerlere sertifikaları verildi. Belediye Başkanı Halit Doğan, kurslarda yüzlerce öğrencinin eğitim aldığını ve sanatla iç içe büyüdüğünü belirterek tüm kursiyerleri tebrik etti.

24.06.2023 15:12

Çarşamba Belediyesince düzenlenen kültür sanat kurslarındaki kursiyerler tarafından gösteri sahnelendi.

Çarşamba Belediyesi ile Çarşamba Halk Eğitimi Merkezi iş birliğinde zeka oyunları, Türk halk müziği, halk oyunları, bağlama, keman, piyano, gitar, tiyatro ve drama gibi branşlarda ücretsiz kurslar düzenleniyor.

Kurslara katılan kursiyerler, aldıkları eğitim sonucu hazırladıkları gösteriyi gerçekleştirdi. Programda piyano resitalinden yöresel halk oyunlarına kadar pek çok gösteri sergilendi.

Kurslarda başarılı olan kursiyerlere de sertifikaları verildi.

Belediye Başkanı Halit Doğan, Çarşamba'da her alanda vatandaşların yanında olmaya, her türlü hizmet ve programla hemşehrileriyle buluşmaya özen gösterdiklerini belirterek, "Kültür sanat kurslarımızda yüzlerce öğrencimiz eğitim alıyor, ders görüyor. Çocuklarımız sanatla iç içe büyüyor, büyüklerimiz günlük hayatın stresini geldiği kurslarla atıyor. Halk oyunlarından tiyatro, gitar kursuna kadar her alanda kurslarımızda yüzlerce öğrencimiz eğitim aldı. Hem onların emeklerini gördük hem de sanat resitali yaşadık. Tüm kursiyerlerimizi tebrik ediyorum." dedi.

Programa Kaymakam Şükrü Yıldırım, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Özdemir, Çarşamba Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Enver Şahin ile vatandaşlar katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Kültür Sanat Çarşamba Belediyesi Kültür Sanat Kursları Gösterisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement