Çok Kitap Okuyana Sertifika - Son Dakika
Kültür Sanat

Çok Kitap Okuyana Sertifika

Çok Kitap Okuyana Sertifika

Beyoğlu Belediyesi Turabibaba Kütüphanesi Yılın Okurlarını Seçti.

25.11.2010 14:45

Beyoğlu Belediyesi Turabibaba Kütüphanesi'nin yıl boyunca en çok kitap okuyan üyeleri 26 Kasım Cuma düzenlenecek "Yılın Okurları" sertifika töreni ile sertifikalarını alacak

Kütüphanenin çocuk, genç ve yetişkin üyelerinden en çok kitap okuyanlar "Yılın Okuru" sertifikalarını 26 Kasım Cuma günü düzenlenecek törenle alacak. Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan'ın ev sahipliğinde düzenlenecek sertifika töreni bilgiyle donatılan Beyoğlu Belediyesi Turabibaba Kütüphanesi'nde gerçekleşecek. Tören saat 14.00'de başlayacak. Sertifika almaya hak kazanan okurlar sertifikalarını ve kendileri için hazırlanan hediyeleri Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan'ın elinden alacak.

Geleneksel hale gelen sertfika törenine Başkan Demircan'ın yanısıra ilçe genelindeki okul yöneticileri, okurlar ve aileleri katılacak. Bu yıl sertifika almaya hak kazanan kütüphane üyelerinden kütüphanenin kitapları arasından 1 yılda 83 kitap okuyan 14 yaşındaki Özlem Keskin, 1 yılda 81 kitap okuyan 28 yaşındaki Selma Bayrak, 1 yılda 51 kitap okuyan 37 yaşındaki Bircan Özbek'in sertifikalarına kavuşacağı tören şiir ve müzik dinletileri ile renklenecek.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Kültür Sanat Çok Kitap Okuyana Sertifika - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement