Çökertme Köyü'nde Bir İlk - Son Dakika
Kültür Sanat

Çökertme Köyü'nde Bir İlk

Çökertme Köyü\'nde Bir İlk

Açık hava sinemasında,Birol Güven, oyuncular Müfit Can Saçıntı, Rasim Öztekin, Begüm Öner, Eser Eyüboğlu, Hakan Bulut ve Gülnihal Demir Çökertme'de yüzlerce kişiyle filmi izledi.

25.04.2014 15:11

"MANDIRA FİLOZOFU" İÇİN AÇIK HAVA SİNEMASI!

"Mandıra Filozofu" film gösterimi için özel olarak kurulan açık hava sinemasında, filmin senaristi Birol Güven, oyuncular Müfit Can Saçıntı, Rasim Öztekin, Begüm Öner, Eser Eyüboğlu, Hakan Bulut ve Gülnihal Demir Çökertme'de yüzlerce kişiyle filmi izledi. Özel gösterime Muğla Valisi Mustafa Hakan Güvençer, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, Milas Kaymakamı Fuat Gürel ve Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat da katıldı.

"MANDIRA FİLOZOFU", "MANDIRA FİLOZOFU"NUN HAYATINI DEĞİŞTİRDİ!

Muğla Valisi Mustafa Hakan Güvençer, yaptığı konuşmada tüm film ekibine teşekkür etti. Vali konuşmasında : "Bu güzelliğin bu kadar çok insan tarafından farkedilmesine sebep oldukları ve bu güzelliği paylaştıkları için tüm sanatçı dostlarımıza teşekkür ederim. Biz burada gerçekten dost olduk, hemşeri olduk. Dilerim bu film milyonlara ulaşsın." dedi.

"DİLERİM BU FİLM, MİLYONLARA ULAŞSIN!"

Film sonrasında Çökertmelilerle sohbet eden Müfit Can Saçıntı, bir süre sonra eşiyle beraber bir köye yerleşme kararı aldığını söyledi. 12 yaşındaki kızının okulunu bitirmesini beklediğini söyleyen oyuncu, Çökertme Köyü'ne taşınabileceğini söyledi.

Filmi izleyen Çökertme halkı, film boyunca kahkahalara boğuldu. Film bitiminde dakikalarca alkışlayan Çökertmeliler, böylesine güzel bir ilki yaşadıkları için çok mutlu olduklarını söyledi. Gösterimin ardından film oyuncuları, Çökertmelilerle birlikte uzun uzun sohbet edip, neredeyse herkesle fotoğraf çektirdiler.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Kültür Sanat Çökertme Köyü'nde Bir İlk - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement