Hem Tiyatro Oynadılar Hem Mental Gösteri Sergilediler - Son Dakika
Kültür Sanat

Hem Tiyatro Oynadılar Hem Mental Gösteri Sergilediler

Hem Tiyatro Oynadılar Hem Mental Gösteri Sergilediler

Beylikdüzü Belediyesi, tiyatronun sevilen isimlerini ağırlamaya devam ediyor.

20.10.2014 09:06  Güncelleme: 09:07

Beylikdüzü Belediyesi'nin Kültür-Sanat Etkinlikleri kapsamında sahnelenen "Bana Bir Star Lazım" adlı tiyatro oyunu ilgi çekici anlara sahne oldu. Yalancı bir organizatörün hikâyesinin anlatıldığı oyun içerisinde Mentalist Enis Talas'ın gösterileri heyecan dolu anlar yaşattı.

Beylikdüzü Belediyesi, Kasım Uçkan'ın yazdığı, Zülfikar Yazgaç'ın yönettiği "Bana Bir Star Lazım" adlı tiyatro oyununa ev sahipliği yaptı. Yalancı bir organizatörün hikâyesinin anlatıldığı oyunda, şöhret peşinde koşan kişilerin yaşadıkları, menajerlerle olan bağlantıları komik bir dille canlandırıldı.

Murat Parasayar, Esra Sönmezer, Merih Fırat, Enis Talas, Hamza Yazıcı, Pınar Tuncer, Yavuz Ketenci ve Zülfikar Yazgaç'ın rol aldığı oyunda, Mentalist Enis Talas'ın gösterisi izleyicilere heyecanlı anlar yaşattı. Seyirciler arasından 5 kişiyi sahneye çıkaran Talas, 6. hislerini kullanarak birbirlerinin ellerinde hangi misket olduğunu tahmin etmelerini sağlayan gösterisiyle ilgi çekti. Özellikle hayal gücüyle kaşık eğme gösterisine katılan 2 kişi eğdikleri kaşıklar karşısında şaşkınlıklarını gizleyemedi.

Oyunun sonunda izleyicilere teşekkür eden yönetmen Zülfikar Yazgaç, "Eminiz bu gece izlenecek bir sürü dizi vardı. Fakat siz tiyatro izlemeyi seçtiniz. Hepinize teşekkür ederiz" diye konuştu. Bu güzel oyun için oyuncuları tebrik eden Beylikdüzü Kültür Sanat Danışmanı Erhan Bayladı, oyunculara çiçek takdim etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Kültür Sanat Hem Tiyatro Oynadılar Hem Mental Gösteri Sergilediler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement