"İçimdeki Çember" Filmi Festival Yolculuğuna Devam Ediyor - Son Dakika
Kültür Sanat

"İçimdeki Çember" Filmi Festival Yolculuğuna Devam Ediyor

"İçimdeki Çember" Filmi Festival Yolculuğuna Devam Ediyor

Film, 19 Ekim'te Paris'te 1. Uluslararası Bağımsız Film Festivali'nin "Focus Turguie" kuşağında gösterilecek

16.10.2013 15:53

"İçimdeki Çember" filmi, 19 Ekim'de Paris'te 1. Uluslararası Bağımsız Film Festivali'nin "Focus Turguie" kuşağında gösterilecek.

Çınar Film'den yapılan açıklamaya göre, Deniz Çınar'ın yazıp yönettiği "İçimdeki Çember" filmi festival yolculuğuna devam ediyor.

Dünya prömiyerini, Londra Türk Filmleri Festivali ile yapan, daha sonra İstanbul Film Festivali'nde gösterilen "İçimdeki Çember" , 11. Uluslararası "Signes de Nuit" Bağımsız Film Festivali'ne katıldı.

Film, 19 Ekim Cumartesi günü Paris'te "Focus Turguie" kuşağında gösterilecek.

"İçimdeki Çember", 14-21 Ekim arasında da Hindistan'da düzenlenen 15. Uluslararası Mumbai Film Festivali'ne  katılacak. Dünyanın en seçkin ve eleştirmenlerce çok beğenilen filmlerin seçildiği "world cinema" kuşağında gösterilecek film, Hindistan'da eleştirmenlerce verilen "silver gateway" ödülü için yarışacak.

Deniz Çakır'ın senaryosunu yazdığı ve yönettiği filmin görüntü yönetmenliğini İsa Toraman yaptı. Müzikleri Volkan Zorlu imzası taşıyan filmde, Fırat Çınar, Coşkun Çetinalp, Kadir Vurguncu, Fadime Vurguncu, Adil Vurguncu, Osman Vurguncu, Zafer Vurguncu ve Deniz Çınar rol aldı. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Kültür Sanat 'İçimdeki Çember' Filmi Festival Yolculuğuna Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement